retarfrenu Postat Martie 30, 2023 Share Postat Martie 30, 2023 Salutari tuturor! Vreau sa montez un m.unit/mo.unit de la motogadget pe motocicleta. Motocicleta este Kawasaki Vulcan din 2003, de 1500cmc, modelul Mean Streak, pe injecție. Ma interesează electricieni din București, care să mai fi montat vreodată un astfel de dispozitiv și sa fie dispuși sau cu suficient timp la dispoziție să o facă. Eventual în mai puțin de o săptămână. Eu sunt dispus să plătesc cât consideră de cuviință, după ce este gata treaba. Am pățit sa plătesc lucrări înainte și să nu se lucreze nici măcar o secundă, într-o luna de zile de ținut motorul în service... As aprecia orice îndrumare, dar numai dacă știți ca persoana respectivă știe engleza să citească manualul de la m.unit și suficient de pricepută încât sa descifreze diagrama electrică a motocicletei și a dispozitivului. Am manualul de service al motocicletei, manualul de la m.unit și dacă e nevoie, sunt dispus sa cumpăr, din nou, un set de cabluri de la motogadget ca să ușurez pe cât posibil treaba eventualului "candidat" la aceasta probă aparent imposibilă. Va stau la dispoziție cu orice detalii, o zi buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Salut. Aurelian Cenusa pe feisbuci(are la profil o poza cu el si un husky). Este tata lor pe electrice in Bucuresti, colaboreaza si cu importatorii direct. Unui prieten i-a refacut din nimic cam 80% din cablaraie la un vfr, mare prajeala ce a avut acolo. 0723730633-daca o mai fi acelasi numar, nu garantez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Acum 3 ore, Adrian M. a spus: Salut. Aurelian Cenusa pe feisbuci(are la profil o poza cu el si un husky). Este tata lor pe electrice in Bucuresti, colaboreaza si cu importatorii direct. Unui prieten i-a refacut din nimic cam 80% din cablaraie la un vfr, mare prajeala ce a avut acolo. 0723730633-daca o mai fi acelasi numar, nu garantez. + 1 Il recomand cu incredere pe Aurelian, acum multi ani m-a tot ajutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retarfrenu Postat Martie 31, 2023 Autor Share Postat Martie 31, 2023 multumesc mult, incerc sa il contactez prin fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 1, 2023 Admin Share Postat Aprilie 1, 2023 Salut, Tot pe Relu îl recomand și eu, este exact ce ai nevoie. Doar că este foarte aglomerat, condiția e să aibă timpul necesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate