octavian03 Postat Aprilie 15, 2023 Share Postat Aprilie 15, 2023 salutare si sarbatori fericite. umeaza sa iau permisul pentru motor in curand si binenteles sunt in cautare de prima motocicleta. as merge pe f650gs dakar dar dupa specificatii pare putin cam inalt pentru mine. am 1.74 si 80cm interior picior. este cineva din timisoara sau apropiere cu un dakar care sa ma lase sa ma urc putin pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Salut ! Nu stiu ce diferență e intre dakar si gs simplu dar e unul de vanzare pe olx, banuiesc ca te lasa vanzatorul sa te urci pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian03 Postat Aprilie 16, 2023 Autor Share Postat Aprilie 16, 2023 10 minutes ago, popicadi said: Salut ! Nu stiu ce diferență e intre dakar si gs simplu dar e unul de vanzare pe olx, banuiesc ca te lasa vanzatorul sa te urci pe el. salut. diferenta este de 9cm. 78cm inaltimea seii la gs si 88cm la dakar. din ce am vazut specificatii pe net. am vazut si eu alea pe olx, este unu single si unu twin dar amandoua sunt mai joase decat dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Dacă-ți place motocicleta, te obișnuiești. Nu e nevoie să ajungi bine jos cu ambele picioare. Nu o să găsești ceva foarte jos în categoria asta oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Aprilie 16, 2023 Share Postat Aprilie 16, 2023 Pff cam mare diferența. Eu zic ca merita totusi sa incaleci varianta ,,neDakar,, macar vezi o treaba. Acum are dreptate si in ce zice colegul mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian03 Postat Aprilie 17, 2023 Autor Share Postat Aprilie 17, 2023 13 hours ago, PzKpfW said: Dacă-ți place motocicleta, te obișnuiești. Nu e nevoie să ajungi bine jos cu ambele picioare. Nu o să găsești ceva foarte jos în categoria asta oricum. da, am vazut ce nu prea sunt variante joase la categoria asta si ca trebuie sa ma obisnuiesc cu asta. cred ca mai mult de incurajare vreau sa probez unu sa stiu despre ce este vorba inainte sa ma duc sa cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 17, 2023 Share Postat Aprilie 17, 2023 La 15.04.2023 la 13:04, octavian03 a spus: salutare si sarbatori fericite. umeaza sa iau permisul pentru motor in curand si binenteles sunt in cautare de prima motocicleta. as merge pe f650gs dakar dar dupa specificatii pare putin cam inalt pentru mine. am 1.74 si 80cm interior picior. este cineva din timisoara sau apropiere cu un dakar care sa ma lase sa ma urc putin pe el? La inaltimea ta n-ai nicio problema pe Dakar. N-am avut eu, la 1,70. O mare diferenta e roata fata pe 21 la Dakar, ceea ce e mare smecherie. Mai departe nu stiu diferentele. Oricum Dakarul e varianta corecta, ramai la asta si n-o sa-ti para rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian03 Postat Aprilie 17, 2023 Autor Share Postat Aprilie 17, 2023 7 minutes ago, Speedy.K said: La inaltimea ta n-ai nicio problema pe Dakar. N-am avut eu, la 1,70. O mare diferenta e roata fata pe 21 la Dakar, ceea ce e mare smecherie. Mai departe nu stiu diferentele. Oricum Dakarul e varianta corecta, ramai la asta si n-o sa-ti para rau. hehe. mersi de incurajare. tocmai din cauza faptul ca e mai orientat spre off road vreau dakar si nu ala normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 17, 2023 Share Postat Aprilie 17, 2023 Exact. Mi se pare ca are sinalte suspensii, alta sa. Ramai la Dakar, cum spuneam, alalalt e o plictiseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian03 Postat Aprilie 17, 2023 Autor Share Postat Aprilie 17, 2023 da. acuma sa gasesc unu in stare buna sa il iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Mai 13, 2023 Share Postat Mai 13, 2023 Mi se pare prea greu dakarul sau cel normal pt offroad. O sa impingi la el, tu si prietenii tai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian03 Postat Mai 13, 2023 Autor Share Postat Mai 13, 2023 pentru strict off road probabil ca este. dar caut ceva sa fie ok si pentru asfalt si offroad mai light pentru inceput. m'am urcat pe un dakar dar nu m'a convins, nu era nici in cea mai buna forma motorul. cred ca o sa ma orientez spre un yamaha xt660r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate