BLACK SPIDER Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 am gasit-o pe net , spuneau in articol ca a obtinut un timp cu doar 2 sutimi de sec mai slab decat cea cu care a castigat hayden la 30 de ture de circuit !!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 (editat) am gasit-o pe net , spuneau in articol ca a obtinut un timp cu doar 2 sutimi de sec mai slab decat cea cu care a castigat hayden la 30 de ture de circuit !!?? Foarte TAAAREEEEE!!! Bafta HONDA!!! Editat Ianuarie 25, 2007 de sebi77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 In ce "hal" arata! Super tare. Chiar sunt curios daca o sa dezvolte clasa asta, incat sa o treaca in fabricatia de serie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 NICE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 In ce "hal" arata! Super tare. Chiar sunt curios daca o sa dezvolte clasa asta, incat sa o treaca in fabricatia de serie. Exista clasa de 750(apropiata de 800) ,dar doar suzuki a avut cojones sa o tina in fabricatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 mie nu-mi place, are un design prea minimal Cu 2 sutimi? Inseamna ca au evoluat mult din toamna, atunci parca au fost 2 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Super agresiv design-ul. poze cu alte marci nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 nu mai am alte poze, am incercat sa gasesc tot articolul cu honda asta dar nu am mai reusit sa dau de el dadeau mai multe detalii acolo, am retinut doar asta cu timpii f buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Cateva poze cu motoarele de 800 cmc din noul sezon de motogp ( nu am cu toate modelele da gasiti pe motogp.com) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 asta ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 2, 2007 Autor Share Postat Februarie 2, 2007 s-ar putea sa fie rezervorul cu gaz, cum are amortizorul din spate.....cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 exista amortizoare pe gaz pe fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 4, 2007 Autor Share Postat Februarie 4, 2007 (editat) CRED ca da ,, astea le-am gasit : Editat Februarie 4, 2007 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 asta ce e? E rezervor de gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 2 sutimi nu demonstreaza nimic de multe ori e important si pilotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate