SONYC Postat Iunie 26, 2023 Share Postat Iunie 26, 2023 Sambata, ora 06.00 - Petrom Blvd. Iuliu Maniu nr. 486 Ritmul va fi unul sustinut, km aprox: 800 Imi dati de veste daca intereseaza pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 26, 2023 Share Postat Iunie 26, 2023 (editat) Cel mai prost moment pentru a te bucura de drumul asta….sambata sau duminica Editat Iunie 26, 2023 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 Acum 9 ore, ianachim a spus: Cel mai prost moment pentru a te bucura de drumul asta….sambata sau duminica Ca sa nu mai zic si faptul ca in weekendul asta este festival rock pe Transalpina, la Ranca...deci va fi full! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 27, 2023 Autor Share Postat Iunie 27, 2023 (editat) Acum 10 ore, ianachim a spus: Cel mai prost moment pentru a te bucura de drumul asta….sambata sau duminica Perfect de acord, dar viata de corporatrist nu e foarte flexibila, prin urmare ma descurc cum pot. Acum 35 minute, ivan pedala a spus: Ca sa nu mai zic si faptul ca in weekendul asta este festival rock pe Transalpina, la Ranca...deci va fi full! Ma gandesc ca nu o sa inceapa festivalul la ora 09.00 cand voi traversa Ranca, iar de restul traseului nu imi fac griji, nu ma duc sa pun genunchiul jos, ci sa ma plimb. Editat Iunie 27, 2023 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 Acum 8 minute, SONYC a spus: ... la ora 09.00 cand voi traversa Ranca, iar de restul traseului nu imi fac griji, nu ma duc sa pun genunchiul jos, ci sa ma plimb. Pfui...si io care ma si gandeam ca ne reintalnim si bem un suc impreuna! Dar la ora aia inca sunt la domiciliu, plec mai spre amiaza la Ranca. Drumuri bune sa aveti si fara neplaceri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 27, 2023 Autor Share Postat Iunie 27, 2023 Targu Jiu e la o aruncatura de bat, nici nu stii cand mi se pune pata si te vizitez. Leaga cainii aia periculosi, aprinde gratarul si apar de indata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 Acum 6 minute, SONYC a spus: Targu Jiu e la o aruncatura de bat, nici nu stii cand mi se pune pata si te vizitez. Leaga cainii aia periculosi, aprinde gratarul si apar de indata Ai uitat, stau mai jos de oras (~100Km fata de Ranca)...iar cainele ala fioros a murit! Asa ca poti veni val-vartej, gratar este, carbuni si foc avem, carne proaspata este la orice dugheana, bere fara alcool am la rece...numa' vino tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 27, 2023 Autor Share Postat Iunie 27, 2023 N-am uitat chiar tot, dar au trecut ceva ani de la prima mea vizita. Imi pare rau de caine.. Oki doki, te anunt cand imi fac drum spre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 (editat) @The Mentalist @Tornada ce ziceti ?? Editat Iunie 27, 2023 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 Hmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 Ritm sustinut zici? Cred ca si noi o sa mergem pe TA tot sambata, dar nu plecam in nicun caz la 6 si facem doar varianta scurta de TA, cu intoarcere prin Voineasa si Brezoi. Fara TF. La ursi in alta zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 27, 2023 Autor Share Postat Iunie 27, 2023 Ritm sustinut nu inseamna 180 km/h, ci ioc pauze, in afara de susu si gaz. Acu' ca ai zis de ursi, tai susu de pe lista si raman doar opririle pentru gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 Posibil sa ma introduc si eu. Chip in taci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 27, 2023 Autor Share Postat Iunie 27, 2023 Sigur, imi dai de veste. Din motive de timp voi folosi insa A1 la dus/intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 (editat) Aveti grija ca e zoo. Pe ala cu motorul nu prea il duce capul de a oprit sa vada un animal care iti da 2 si te a omorat. Pozele snt de la un prieten care e la balea, a zis ca erau vreo 10+ si e marti azi. In wk o sa fie si mai aglomerat. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02jPbxny5FXhRVawexMDEhuR6g4KUtx4Ph8G6ZoJbjTKP1fEu4ZVkaEqMhKTHdiCzPl&id=100007205442186 Editat Iunie 27, 2023 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 27, 2023 Autor Share Postat Iunie 27, 2023 I-am vazut si eu cam de fiecare data cand am fost pe TF, dar nu am de gand sa opresc. Cei cu masinile insa o fac, cateodata de pe ambele sensuri in acelasi timp, iar asta poate fi o problema daca am nevoie sa ies repede din zona. Voi fi atent in orice caz, multumesc de atentionare. PS. Nu pot sa vad link-ul de pe FB, imi cere sa ma loghez, iar eu nu am cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 https://observatornews.ro/fii-observator/momentul-in-care-pasagerul-unei-masini-din-arges-arunca-cu-o-sticla-intrun-urs-pe-transfagarasan-529352.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 Acum 4 ore, The Mentalist a spus: Ritm sustinut zici? Cred ca si noi o sa mergem pe TA tot sambata, dar nu plecam in nicun caz la 6 si facem doar varianta scurta de TA, cu intoarcere prin Voineasa si Brezoi. Fara TF. La ursi in alta zi Pe TF o sa ti rupi mainile si poponetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 27, 2023 Share Postat Iunie 27, 2023 (editat) La 26.06.2023 la 14:01, SONYC a spus: Sambata, ora 06.00 - Petrom Blvd. Iuliu Maniu nr. 486 Ritmul va fi unul sustinut, km aprox: 800 Imi dati de veste daca intereseaza pe cineva. Salut, genul asta de ture de o zi faceam si eu prin 2013 si inca mai fac Dar sambata o sa bag cam de la h07 doar Transalpina de jos pana sus la Sebes, la intoarcere ma gandesc pe unde o apuc, depinde si de pasagera cum rezista Ce viteza de croaziera te-ar coafa? 120? 140? 180? 200? Lasa-mi privat ca avem un grup pt cei cu năravuri sportive. Valabil pt toti riderii cu ritm susținut! Ms Editat Iunie 27, 2023 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 28, 2023 Autor Share Postat Iunie 28, 2023 (editat) Viteza de croaziera, ce e aia? Lasand gluma la o parte, nu ma incadrez in grupul celor cu naravuri sportive. De cateva ori pe an ating 242 de km/h doar asa, ca sa vad daca mai poate mobra, dar in rest sunt cuminte Cum ii spuneam si lui "The Mentalist", ritm sustinut nu inseamna viteza, ci mers constant. Editat Iunie 28, 2023 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 28, 2023 Share Postat Iunie 28, 2023 inseamna ca te reperam din urma in primii 300km si ne dam pe curbe impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2023 Share Postat Iunie 28, 2023 Acum 18 ore, ianachim a spus: Pe TF o sa ti rupi mainile si poponetu Pai n-auzisi mah ca nu ma duc pe TF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 28, 2023 Autor Share Postat Iunie 28, 2023 Acum 14 minute, anonymous a spus: inseamna ca te reperam din urma in primii 300km si ne dam pe curbe impreuna Oki doki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 28, 2023 Share Postat Iunie 28, 2023 Acum 33 minute, The Mentalist a spus: Pai n-auzisi mah ca nu ma duc pe TF? pai se incepe cu TransAlpina, dar pe TF fiind asfaltul prost (cica), nu o sa mai avem niciun chef sa il facem in aceeai zi si oricum prefer sa stam cu burta la soare mai mult pe TA si sa revenim direct @home Noi plecam la 08.45, daca mai sunt rideri care sa se simta confortabil in ritm sustinut varianta cealalta, suntem bucurosi sa va cooptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 3, 2023 Autor Share Postat Iulie 3, 2023 (editat) Vineri, orele 21.30-00.30, paranghelie Sambata, ora 05.00, trezirea.. 05.10 trezirea.. 05.20 trezirea.. 05.25 trezirea.. 05.30 trezirea.. 06.00 vruuum! - Ora 06.30 intrare pe A1, setat pilot automat la 140 km/h, ajuns in Pitesti inghetat - Contemplare "ce fac eu cu viata mea?" pe ruta Pitesti/Ramnicu Valcea/Horezu/Novaci - Etilotest la iesirea din Ranca, pentru ca paranghelie seara anterioara - Serpentine, serpentine iar si din nou serpentine - Ora 11.10, langos cu branza la Barajul Oasa si odihnit mana de la salutul atator motociclisti, astia n-au alta treaba? - Serpentinele de la Jina sunt in plin lucru cu foarte multe pietre si nisip pe carosabil - Susu la Poiana Sibiului, m-am tinut special ca sa fac acolo. Am speriat si niste cai de prin zona, probabil ca n-au mai vazut de mult timp un magar - Saliste/Scoreiu a fost un vis umed.. aproape.. nu prea.. - Ora 13.59, zaresc zapada de pe Transfagarasan - Ora 15.02, surprind peisajul din apropierea cabanei Capra. Cum fu' pana aici? Masini parcate pe stanga/dreapta, pasageri ametiti, aglomeratie si scandal la Balea Lac. M-a interesat prea mult acest aspect? Nu! - Ora 16.12, Barajul Vidraru. Ma lipesc de un grup de 6-7 italieni, toti cu GS-uri si merg alaturi de ei pana la intrarea pe A1, unde ei fac stanga si eu dreapta. - A1, xxx km/h, toate bune si frumoase, doar ca trebuie sa intrerup brusc ritmul pentru ca aparent s-a intamplat ceva pe autostrada. Depasesc masinile oprite si zaresc ceva fum in departare. Doamne ajuta sa faca unii gratar, ca nu imi e rusine sa ma duc cu mana intinsa, mai ales dupa ce am mancat ananas (oare de ce?) la ultima alimentare. Din pacate nu e vorba de gratar, ci de o masina, ora 18.22, km 21, judetul Ilfov. Din cate am inteles, a cedat turbina. Nu ni s-a permis sa continuam calatoria pana nu au venit pompierii sa stinga incediul. Odata rezolvata situatia si autostrada libera, Bucurestiul a fost la cateva minute distanta. Km parcursi: 757, durata: 12 ore Concluzii? TA - Drumul foarte bun, asa cum au confirmat deja cativa colegi in cadrul altui topic TF - Nu la fel de bun drumul, dar departe de ce am citit pe diverse topicuri. Nu mi-a cazut dantura, iar suspensia mobrei mele nu e deloc moale. Baietii cu enduro-touring cred ca n-au simtit absolut nicio denivelare. Ursii sunt prezenti, am primit de altfel si ro-alert, dar n-au creat situatii. IMG_2508.mp4 Editat Iulie 3, 2023 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate