apriliacluj Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 frumoase atelaje, jos cu palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 22 Autor Share Postat Mai 22 Da, dintre toate comunistele pe care le am, Etz-ul este alta ligă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denis2003 Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă (editat) Buna ziua! In primul rand, felicitari maxime pt. proiect! Este cel putin superb! Tare mult aspir si eu la un ETZ 250 in viitorul cel mai apropiat posibil. Din ce vad ati reusit sa-l atestati ca vehicul istoric. Mica intrebare daca se poate... Un cod de culoare pentru acest galben mi-ati putea spune, va rog? Si eu am acelasi plan pt. viitorul ETZ, galben si atestat istoric! Din cat am cautat pe internet, n-am reusit sa gasesc nimic din pacate... Multumesc anticipat! Editat 14 ore în urmă de denis2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Salut Denis, am văzut ca și scris și pe MZ Brothers, din păcate nu te pot ajuta cu un cod de culoare pentru ca nu l-am salvat și nu îl mai știu. ETZ galben din fabrica este foarte rar, eu nu am văzut live altul, dar am văzut poze cu unul restaurat frumos, tot în România și sunt poze pe net cu ETZ-uri galbene. Dacă vrei neapărat sa fie galben și nu găsești unul galben din fabrica, poți sa-i faci faci schimb de culoare la RAR, oricum va trebui sa mergi la RAR dacă îl omologhezi ca și vehicul istoric. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate