Alexandra_2 Postat Noiembrie 6, 2023 Share Postat Noiembrie 6, 2023 Bună Acum 8 minute, Alexandra_2 a spus: Bună mai am puțin și fac 16 ani si o să dau de permis de motocicletă A1. Și nu știu ce motocicletă să-mi cumpăr un Yamaha Yzf R125 2023 sau un Yamaha Yzf R125 2021 voi ce ziceți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibel Postat Noiembrie 7, 2023 Share Postat Noiembrie 7, 2023 Teoretic, mai nou, mai bun. Au aceleași caracteristici, au schimbat doar carenajul. Deci 2023 dacă te ține buzunarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 7, 2023 Share Postat Noiembrie 7, 2023 un naked mai bine, pentru ca fiind incepatoare exista o sansa foarte mare sa o scapi/trantesti si o sa plangi dupa care julite/sparte. un naked e mai simplu si nu are atat de mult carenaj yamaha mt125 sau ktm duke 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 7, 2023 Share Postat Noiembrie 7, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate