bikerboy86 Postat August 15 Autor Share Postat August 15 Acum 13 ore, Lucian_M a spus: Nu ai trecut cumva duminică dinspre Poiana Largului spre Bicaz? Salut! Ba da am trecut. Veneam de la Baia Mare Acum 14 ore, l.u.v a spus: Ce becuri ai pus de luminează așa mov? Salut! Nu i-am facut nici o modificare eu…asa am luat-o Acum 13 ore, pierrotlefou a spus: Hai ca i-ai stricat ziua ... dintr-ala curvesc Radem, glumim, dar motorul e bestial. Spor la vanzare! Multumesc! Se pare ca piata moto este un pic pe pauza in Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 15 Admin Share Postat August 15 Da, cam așa este. În România puțini sunt care știu ce înseamnă GTR. Majoritatea se sperie de greutatea lui, dar odată pus în mișcare e fulg. Păcat, este un motor senzațional din toate punctele de vedere, iar la calitatea fabricației nu are egal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 15 Share Postat August 15 Acum 4 ore, bikerboy86 a spus: Multumesc! Se pare ca piata moto este un pic pe pauza in Ro Fiecare motocicleta isi are cumparatorul. O sa o cumpere cineva care-si doreste fix GTR, nu care are de ales intre GTR si altele. Poate gresesc eu, dar sunt rare GTR-urile si FJR-urile pe strada. Pare ca aceasta clasa este slab acoperita, cel putin in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 15 Share Postat August 15 Acum 5 ore, bikerboy86 a spus: Salut! Ba da am trecut. Veneam de la Baia Mare Eram pe dreapta, cu un tricou vernil, m-am oprit cu soția la o țigară, te-am salutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikerboy86 Postat August 15 Autor Share Postat August 15 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Eram pe dreapta, cu un tricou vernil, m-am oprit cu soția la o țigară, te-am salutat. Sper ca te-am salutat si eu, chiar daca eram concentrat pe virajele alea senzationale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 15 Share Postat August 15 Erai concentrat. Spor la vânzare, i-am zis și soției că e motor strașnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikerboy86 Postat August 15 Autor Share Postat August 15 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Erai concentrat. Spor la vânzare, i-am zis și soției că e motor strașnic. Multumesc mult! Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate