vrajitoru Postat Ianuarie 9 Share Postat Ianuarie 9 In toamna lui 2023, dupa 2 amanari din cauza pandemiei si apoi a Marocului, s-a tinut editia 2022 a Raliului Budapest-Bamako. M-am inscris din martie 2021 asa ca am avut suficient timp sa ma pregatesc. Am fost 8 initial, si am plecat 2. Toata povestea e in filme. Dar o sa raspund la intrebari pentru cine e interesat despre asta. Iar cine vrea sa vada rutele le poate gasi in descrierea fiecarui video. Va doresc vizionare placuta. Erata : e toamna lui 2022. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Ianuarie 10 Share Postat Ianuarie 10 Uuu, movie night! Foarte tare, felicitari! Luam notite si furam idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 10 Autor Share Postat Ianuarie 10 1 oră în urmă, m0jave a spus: Uuu, movie night! Foarte tare, felicitari! Binging parca ii zice. Multumesc! 1 oră în urmă, m0jave a spus: Luam notite si furam idei Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 11 Share Postat Ianuarie 11 Ai strâns de-o monetizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 11 Autor Share Postat Ianuarie 11 Acum 1 oră, vis-a-vis a spus: Ai strâns de-o monetizare? Neeee. Mai e mult pana departe. Stai linistit ca nu iau bani de acolo prea curand. Nu fi invidios ca nu ai pentru ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 11 Share Postat Ianuarie 11 Mă gândeam că ai muncit pe rupte la ele, că știu cam cum e treaba și în timp dacă n-ai o satisfacție, să nu-ți treacă cheful... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 11 Autor Share Postat Ianuarie 11 Faptul ca oamenii apreciază ajuta! Si mai pun la socoteala ca sunt amintiri la care ma pot uita la batranete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 11 Share Postat Ianuarie 11 Un motociclist care crede care apucă bătrânețea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate