Sergiu Grigorie Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Salutare tuturor, mă numesc Sergiu și urmeaza să împlinesc vârsta de 24 de ani, cer părerile voastre am 4000 de euro pentru o motocicletă și aș vrea să știu cu ce ar fi mai bine să încep, mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Cu sania. Cu rolele. Cu ce vrei tu:)))) Lasand gluma, date insuficiente. Permis ai? Ai mers cu doua roti, ai idee ce vrei sa faci cu motocicleta in cauza? mergi in oras, mergi in afara, la drum lung, pasagera? Ce tip de moto iti place? Ca asa, iti putem recomdanta orice....nu suntem noi mama omida sa ghicim ce ai tu nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 @initiator: Am 4k iepuroi, ce masina sa-mi iau? Cam asta ne-ai intrebat... PS. Incearca sa-ti iei o mobra cat mai noua, si mai bine intretinuta, preferabil cu ABS Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 4 Share Postat Februarie 4 Ce inaltime ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 4 Share Postat Februarie 4 Variante sunt destule Depinde ce vrei sa faci - mers in oras (glovo), sport - enduro, cross, trial, calatorii - touring Sau sa cumperi ceva si sa te uiti depomana la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 4 Share Postat Februarie 4 https://www.olx.ro/d/oferta/yamaha-xmax-400-maxi-scuter-IDfaWeX.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate