loco Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 De preferat din Bucuresti si imprejurimi, dar nu obligatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Februarie 20 Autor Share Postat Februarie 20 Maxim 6000euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 20 Share Postat Februarie 20 E una misto pe Olx,dar e la Timisoara…..700 km….pana in 6000 €…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Februarie 20 Autor Share Postat Februarie 20 (editat) Da, o stiu. E vanduta. Nu stiu de ce mai tine anuntul. Editat Februarie 20 de loco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Stiu un Rebel de vanzare in Bucuresti, dar nu stiu ce e cu FOP ala, e o varianta mai deosebita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Stiu un Rebel de vanzare in Bucuresti, dar nu stiu ce e cu FOP ala, e o varianta mai deosebita? modelul fop are niste protectii pe furca-burdufurile alea de plastic negre, o masca de far, si saua in romburi-dar saua e o mizerie sinistra, cu romburi sau fara Eu, de fapt sotia, are un rebel cu 1000 km pe odo :)))) intreb daca totusi nu l vindem anul asta, ca sta, si revin. Dar nu i FOP. Are insa alte chestii misto si esentiale, sa mustang, parbriz, crashbar, cric central ,topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Multumesc pentru explicatie. Asta pe care-l stiu eu e basic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Februarie 21 Autor Share Postat Februarie 21 Acum 6 ore, Adrian M. a spus: modelul fop are niste protectii pe furca-burdufurile alea de plastic negre, o masca de far, si saua in romburi-dar saua e o mizerie sinistra, cu romburi sau fara Eu, de fapt sotia, are un rebel cu 1000 km pe odo :)))) intreb daca totusi nu l vindem anul asta, ca sta, si revin. Dar nu i FOP. Are insa alte chestii misto si esentiale, sa mustang, parbriz, crashbar, cric central ,topcase Astept un raspus. Am trimis date de contact pe MP. Am rezolvat. Am gasit pe olx. Se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate