Constantin Posted March 14 Share Posted March 14 Turul Romaniei langa granite S-V si N -V. Cca 2000 km, peste 30 h. Am gandit traseul in 4 zile. Ziua 1: Bucuresti - Giurgiu - Corabia - Calafat - Drobeta, cca 500 km, cca 8 h. Ziua 2-a: Drobeta - Arad, cca 450 km, cca 8 h. Ziua 3-a: Arad - Sapanta - Carlibaba, cca 500 km, cca 9 h. Ziua 4-a: Carlibaba - Bacau - Bucuresti, cca 560 km, cca 9 h. Propun aprilie sau mai. Definitivari functie de propuneri. Turul Romaniei langa granitele de N - E si S - E, ulterior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lup69 Posted March 14 Share Posted March 14 Bravo! Traseul pare ok, pacat ca nu pot sa vin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 19 Author Share Posted March 19 Avand in vedere distantele zilnice ar merge efectuat cu Tracer-ul 9 GT - 120 CP. Dar fiind multe drumuri comunale, as opta pt. CRF 300 Rally - 28 CP. Am testat ieri o portiune: Buc - Giurgiu - Zimnicea - Turnu Magurele - Alexandria - Buc. cca 360 km. Am fost inspirat sa iau capra. Nu ai unde sa fugi! Iar cca 10 km intre Turnu Magurele si Alexandria sunt frezati adanc. Si capra cu crampoane serpuia necontrolat. Traseul nu pare sa prezinte interes. Altele! Ieri 20. 03. 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts