bursyllac Posted April 8 Share Posted April 8 Vând KTM 890 Adventure R 2021. Info obligatorii: Contact: PM, aici, sau 0736 495 807 Preț: 11 500 euro discutabil ITP: 03.07.2025 RCA: 27.02.2025 VIN: VBKTR6407MM823327 Fiscal: Da, în aceeași zi sau în ziua următoare. Locație: București KM: 27 240 reali. Dotări: Tech pack (rally mode, cruise control, quickshifter) mânere încălzite OEM KTM șei încălzite (pilot + pasager) senzori presiune roți cric central HEAVY DUTIES tank bag SW-MOTECH scut aluminiu BUMOT topcase + sidecases BUMOT + genți interioare pentru sidecases trusă de scule BUMOT suport telefon cu încărcare WIRELESS, USB și amortizor vibrații manete scurte KTM POWERPARTS protecții capace motor KTM POWERPARTS 1-finger clutch protecție aluminiu pinion parbriz touring suport navigație SW-MOTECH hanguarduri Barkbusters Incluse în pachet, nemontate: șaua originală protecția originală pinion pârghia originala ambreiaj alte ciubulele ce nu-mi vin acum în minte. 1 filtru de aer nou Mențiuni: anvelopa față: Michelin Anakee Wild, aprox. 1000 km. anvelopă spate: Mitas E07+, aprox. 2000 km ulei, filtru de ulei și filtru de aer: < 1500 km Poze: . . . . . . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bursyllac Posted April 15 Author Share Posted April 15 (edited) ——————————— În caz că e cineva tentat de upgrade, schimb cu KTM 690 Enduro / Husqvarna 701 Enduro 2021+ ——————————— Edited April 15 by bursyllac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsi Posted April 15 Share Posted April 15 cu 390 Adventure? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bursyllac Posted April 15 Author Share Posted April 15 (edited) 10 minutes ago, pepsi said: cu 390 Adventure? Da, cu diferență de 11.5k € și îți dau rest 390-ul Gluma deoparte, încă îmi plac suspensiile bune și motorul puternic. Edited April 15 by bursyllac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsi Posted April 15 Share Posted April 15 glumeam si eu, inca nu am stors tot ce se poate din 390 poate peste 1 - 2 ani ma gandesc la un upgrade bafta la vanzare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bursyllac Posted May 8 Author Share Posted May 8 La pachet se mai adaugă un kit de lanț nou, nemontat. Lanț DID, pinioane JT. Preț nou: 11 100 euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts