bursyllac Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Vând KTM 890 Adventure R 2021. Info obligatorii: Contact: PM, aici, sau 0736 495 807 Preț: 11 500 euro discutabil ITP: 03.07.2025 RCA: 27.02.2025 VIN: VBKTR6407MM823327 Fiscal: Da, în aceeași zi sau în ziua următoare. Locație: București KM: 27 240 reali. Dotări: Tech pack (rally mode, cruise control, quickshifter) mânere încălzite OEM KTM șei încălzite (pilot + pasager) senzori presiune roți cric central HEAVY DUTIES tank bag SW-MOTECH scut aluminiu BUMOT topcase + sidecases BUMOT + genți interioare pentru sidecases trusă de scule BUMOT suport telefon cu încărcare WIRELESS, USB și amortizor vibrații manete scurte KTM POWERPARTS protecții capace motor KTM POWERPARTS 1-finger clutch protecție aluminiu pinion parbriz touring suport navigație SW-MOTECH hanguarduri Barkbusters Incluse în pachet, nemontate: șaua originală protecția originală pinion pârghia originala ambreiaj alte ciubulele ce nu-mi vin acum în minte. 1 filtru de aer nou Mențiuni: anvelopa față: Michelin Anakee Wild, aprox. 1000 km. anvelopă spate: Mitas E07+, aprox. 2000 km ulei, filtru de ulei și filtru de aer: < 1500 km Poze: . . . . . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Aprilie 15 Autor Share Postat Aprilie 15 (editat) ——————————— În caz că e cineva tentat de upgrade, schimb cu KTM 690 Enduro / Husqvarna 701 Enduro 2021+ ——————————— Editat Aprilie 15 de bursyllac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 cu 390 Adventure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Aprilie 15 Autor Share Postat Aprilie 15 (editat) 10 minutes ago, pepsi said: cu 390 Adventure? Da, cu diferență de 11.5k € și îți dau rest 390-ul Gluma deoparte, încă îmi plac suspensiile bune și motorul puternic. Editat Aprilie 15 de bursyllac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 glumeam si eu, inca nu am stors tot ce se poate din 390 poate peste 1 - 2 ani ma gandesc la un upgrade bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Mai 8 Autor Share Postat Mai 8 La pachet se mai adaugă un kit de lanț nou, nemontat. Lanț DID, pinioane JT. Preț nou: 11 100 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate