Sari la conținut

Problema pompa frana fata

Postări Recomandate

Salut.dupa cum spune si titlul,am ceva probleme cu pompa de franare fata la Yamaha Fz6S din 2007.pistonasul nu se retrage complet,ramane blocat in garnitura de praf,dar la adancime,intre pistonas si maneta imi raman 5 mm,si imi ramane si  putin presata frana pe discuri,plus nu mai impinge maneta spre acel comutator pentru stop pe frana,merg cu stopul pe frana permanent.acum eu intreb urmatoarele:gasesc vreun kit de reparatie pentru pompa,merita sa fie reparata sau achizitionata alta,si daca e sa cumpar alta,ce model ar trebuii?inainte am avut un cbf 500 cu un singur etrier pe fata,si avea o pompa ceva china,dar isi facea treaba,acum ma gandesc ca avand doi etrieri,trebuie ceva mai mare?pun poze cu pompa.modelul este 4 NISSIN 4A 5/8.stiti cumva daca este originala?

IMG_20240818_151822.jpg

IMG_20240818_151836.jpg

IMG_20240818_152055.jpg

IMG_20240818_152107.jpg

Editat de Andrei818
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, pai nu ai cautat si tu kit reparatie pompa frana față pentru motorul tau? Era un brand care face si pentru pompe de frână si pentru etriere. Am schimbat/reconditionat/revizionat cum s o numi pompele la 2 banditi de 650 și de 1250.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri