apriliacluj Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 no, a venit caldura si primavara! noutati, vine domn' profesor dupa ea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 10 Autor Moderatori Share Postat Martie 10 Deocamdata niciun semn,poate nu a ajuns caldura si in Sud. AMR 21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 Am postat si eu pe fb, hai sa ajunga pe maini bune, daca tot pleaca din maini bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 10 Autor Moderatori Share Postat Martie 10 Multamn fain Robi,domn ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Sa mai tot fie inca 14 zile la vanzare? Nu a (mai) ajuns profesorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 O să se întâmple ca în cazul meu (discuția pe pagina anterioară), va veni altcineva, apoi o anumită persoană se va supăra, sub pretextul "aveam o înțelegere". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 intelegerile au totusi o perioada de valabilitate, ca si parizerul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 (editat) Eu am o vorbă: fără acont e primul venit, primul servit, nu mă împiedic de promisiuni aruncate din tastatură. Editat Martie 17 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 17 Autor Moderatori Share Postat Martie 17 Acum 4 ore, Jebelu a spus: Sa mai tot fie inca 14 zile la vanzare? Nu a (mai) ajuns profesorul? Da,inca doua saptamani. Se pare ca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Asa ti trebui daca nu vinzi ..vitezane la 1000euro ..hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 17 Autor Moderatori Share Postat Martie 17 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: O să se întâmple ca în cazul meu (discuția pe pagina anterioară), va veni altcineva, apoi o anumită persoană se va supăra, sub pretextul "aveam o înțelegere". Daca se va supara,stii vorba aia: nobody gives a flying fuck. Acum 21 minute, ianachim a spus: Asa ti trebui daca nu vinzi ..vitezane la 1000euro ..hihihi Promit sa ma apuc sa cumpar,ca sa am ce da la 1000 de iepuroi sau negociat,la 1000 de lei.Si cu plinul facut plus transportul pana oriunde,inclus. Acum 2 ore, apriliacluj a spus: intelegerile au totusi o perioada de valabilitate, ca si parizerul! Intelegerile se fac cu persoane ce au cuvant,indiferent ca-s pe o perioada limitata sau pe una nelimitata.Si asta,la modul general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Am văzut azi una in București și am crezut că e a ta si ai dat-o deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 17 Autor Moderatori Share Postat Martie 17 Fain,dar nu e al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Dar s-a prins "colegu' " ca "ie" filmat. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 nu-i bai, era pe spatiul public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 19 ore, Kristian a spus: Da,inca doua saptamani. Se pare ca nu... Numai oameni seriosi, unul si unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Vineri la 15:27 Autor Moderatori Share Postat Vineri la 15:27 In aceste ultime 10 zile cat mai e la vanzare,pretul scade la 2700 euro,pret fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate