Ruginel Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 16 minute, Kristian a spus: Injectie are si cel ce l-am vandut eu,dar pentru norma euro 3.Astea noi is euro 5 si au abs ca sa intruneasca normele.Pe alte meleaguri,Van Van-ul de 2025 are inca carburator din fabrica. Cele din film sunt modelul de 200 cc. Ceva nu e kosher in filmulet.Ba are 2 telescoape pe bascula spate,ba are doar unul tot pe exterior,ba are unul in locul central unde il are si generatia 2016. Nu mai spun ca ba are 2 tobe de esapament,ba are doar una... Ceva nu e ok... Da, pentru ca este filmulet generat cu AI. O gramada de mizerii din astea pe internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Oare să mă fi păcălit bandiții cu A.I.-ul lor? Pe mine, om bărtân... Și mie mi s-a părut ciudat că nu mișcă nimic, totuși părea frums. Jos A.I.-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 39 minute în urmă Share Postat 39 minute în urmă Corect! Huooooo pt AI, plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate