MotoS Garage Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Am un vecin fermecat care pe langa o mobra si-a luat si un minsk. minskul in vreo 2 saci :))) imi poate spune cineva care sunt dimensiunile simeringrilor de la roti? ca au venit fara nici un fel de simering. rulmentii sunt, vreau sa dau comanda de unii noi si daca tot dau comanda as vrea sa dau si de simeringuri. bine, ma intereseaza de fapt grosimea lor, ca int-ext stiu deja. senchiuuuu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 Daca te uiti in butuc poate se vede degajarea strunjita pt simering si totodata si masura adancimea acesteia cu un subler cu tija. Degajarea ar trebui sa fie peste cota rulmentului cu putin, acolo sa intre rulmentul usor, dupa care sa inceapa cota de presare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Octombrie 11 Autor Share Postat Octombrie 11 m-am gandit si eu la asta, evident! :)) doar ca lenea... :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 11 Share Postat Octombrie 11 Acum 3 minute, MotoS Garage a spus: m-am gandit si eu la asta, evident! :)) doar ca lenea... :)) Recunosti si regreti fapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Octombrie 11 Autor Share Postat Octombrie 11 n-o regret deloc! :)) sincer fiu il ajut pentru ca are niste catei faini care se joaca cu cateii mei, daca ar fi dupa mine as da foc acestor cosmaruri comuniste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 12 Share Postat Octombrie 12 Acum 18 ore, MotoS Garage a spus: 1.n-o regret deloc! :)) 2.daca ar fi dupa mine as da foc acestor cosmaruri comuniste... 1.Eu ma refeream la Coana Lene,sa nu ma intelegi gresit. 2.Referitor la asamblat comuniste si restaurare e boala grea,dar au avut si ele epoca lor de glorie. Spor la treaba cu vecinul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Octombrie 12 Autor Share Postat Octombrie 12 n-am inteles gresit! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate