Sari la conținut

Carenaj/capace rezervor

Postări Recomandate

Salut băieți. În urma unui accident am spart carenele din plastic de pe rezervorul motocicletei mele junak 905. Am cautat pe toate platformele carene și nu găsesc. Am găsit in Polonia. Am dat comanda. Au trecut 2 luni și nu mi-au mai ajuns. Nici ca o sa ajungă.   Întrebarea mea este. Are cineva acest model de motocicleta/moped defect și ma poate ajuta cu carenajul de pe rezervor. Sau știe cineva un site de unde le pot cumpăra? Arata urat fără carene. Îmi displace.

IMG-20241015-WA0028.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La astia ai comandat?

https://www.motor-x.com/side-cover-right-frame-red-junak-905128-2,p.html

Ai platit? le-ai scris si tu, sa vezi stadiul comenzii? Vezi ca este un coleg pe forum ,care sta in polonia-stie poloneza, poate te ajuta sa le dea un telefon cu statusul comenzii.

Colegul in cauza, @hora09 :)

Sper sa nu fie cu deranj ca mi-am permis sa dau tag....

Link spre comentariu

7 hours ago, Adrian M. said:

La astia ai comandat?

https://www.motor-x.com/side-cover-right-frame-red-junak-905128-2,p.html

Ai platit? le-ai scris si tu, sa vezi stadiul comenzii? Vezi ca este un coleg pe forum ,care sta in polonia-stie poloneza, poate te ajuta sa le dea un telefon cu statusul comenzii.

Colegul in cauza, @hora09 :)

Sper sa nu fie cu deranj ca mi-am permis sa dau tag....

Aici le-am comandat. Era singurul site unde le-am găsit. 

Screenshot_20241028_214607_Gmail.jpg

Link spre comentariu

acum vreo 2 -3 ani am avut un baiat care a avut accident tot cu un Junak si a comandat piesele de pe un site polonez si a primit tot mai putin suportul de plastic al bordului care nu era in stoc cand a dat comanda.

Link spre comentariu

9 hours ago, Cavaleru said:

acum vreo 2 -3 ani am avut un baiat care a avut accident tot cu un Junak si a comandat piesele de pe un site polonez si a primit tot mai putin suportul de plastic al bordului care nu era in stoc cand a dat comanda.

Eu nu am primit nimic. As comanda și de alt site dar sincer mi e frica sa mai plătesc și sa iau teapa 

Link spre comentariu