ERU Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 Dupa cum ziceam intr-un alt topic multi s-au trezit ca ar vrea o felie din placinta 450MT. Motoreta asta vine cu niste avantaje de loc neglijabile, dar dpdv brand e cvasinecunoscuta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 Le bagai pe toate la noutati moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 6 Autor Share Postat Noiembrie 6 Acum 2 ore, Djenavar a spus: Le bagai pe toate la noutati moto Mda, m-am gândit si eu dar cam tarziu. Nu toate merita propriul topic pentru ca probabil nu vor prinde la public, dar pe de alta parte la cat de mort e forumul asta si ce petarde de topicuri am vazut pe aici nu mi-e rusine. Ar mai fi cateva modele de bagat acolo, sa vedem daca nu ma ia lenea le pun mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Ba e foarte cunoscut brandul, cel putin cel original, vechi. Ca acum e tot asa, ca si morini, cumparat de chinezi, e alta treaba. PE hartie, interesanta tare si asta.... Engine: Parallel twin cylinder, 4-stroke, DOHC, 8 valves Displacement: 450 cc Max Power Max Torque 35 kW at 10000 rpm 39,1 Nm at 6500 rpm Transmission Fuel tank 6 Speed 17,5 L Seating position height Mass in running order 890 mm 175 kg Front tyre Rear tyre 2,15×21″, tubeless spoke wheel 4,25×18″, tubeless spoke wheel Dar ce folos , toate aceste chinezarii, daca nu ai dealer, nu ai suport, garantie, service nimic. Vad ca mondial e prezent in europa doar in Italia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 13 Autor Share Postat Noiembrie 13 https://vm.tiktok.com/ZGdF8a6BE/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate