Denis2345 Postat Decembrie 14 Share Postat Decembrie 14 Salut poate cineva să mă ajute cu un sfat aș vrea să i măresc puterea puțin la un bashan 200 pe cardan și am un carburator pz28 cu un filtru de aer sport și aș vrea să îl înlocuiesc cu un pz30 cu un filtru de aer mai măricel puțin tot sport și aș vrea câteva păreri dacă este o idee ok sau să pot facă altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 15 Share Postat Decembrie 15 Banuiesc ca e 4 T.Ar trebui sa largesti admisia,evacuarea,ma refer la galeriile din chiulasă.Doar din filtru si carbelitor nu e destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 15 Moderatori Share Postat Decembrie 15 Acum 10 ore, Denis2345 a spus: Salut poate cineva să mă ajute cu un sfat aș vrea să i măresc puterea puțin la un bashan 200 pe cardan și am un carburator pz28 cu un filtru de aer sport și aș vrea să îl înlocuiesc cu un pz30 cu un filtru de aer mai măricel puțin tot sport și aș vrea câteva păreri dacă este o idee ok sau să pot facă altceva Salut. Poate cineva să mă ajute cu un sfat?Aș vrea să măresc puterea puțin,la un ATV Bashan 200 pe cardan.Acum am un carburator PZ28 cu un filtru de aer sport.Aș vrea să înlocuiesc carburatorul cu unul PZ30 si un filtru de aer mai măricel putin,tot sport. Aș vrea câteva păreri dacă este o idee ok sau ce as putea face altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 15 Share Postat Decembrie 15 Tastatura defectă, nu merg punctele. Din schimbarea filtrului cu unul mai permisiv și a jiglorului cu unul mai mare se obține o creștere de putere, înlocuirea carburatorului cu totul este o soluție și mai bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 15 Share Postat Decembrie 15 Doar că la motoarele 4t cu benzină randamentul cel mai bun se obține cu amestecul optim. Degeaba îi dai benzină mai multă, n-o să meargă mai tare, trebuie să mărești cantitatea de aer aspirată, ceea ce presupune modificări hardware. Ca să-l citez pe un coleg, la motoarele chinezești cel mai bun tuning e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Decembrie 15 Share Postat Decembrie 15 De ce ai investi atat , ca sa obtii doar potcoava de la cal ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Decembrie 16 Share Postat Decembrie 16 15 hours ago, ENEOS said: Doar că la motoarele 4t cu benzină randamentul cel mai bun se obține cu amestecul optim. Degeaba îi dai benzină mai multă, n-o să meargă mai tare, trebuie să mărești cantitatea de aer aspirată, ceea ce presupune modificări hardware. Ca să-l citez pe un coleg, la motoarele chinezești cel mai bun tuning e . :))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Marți la 09:38 Moderatori Share Postat Marți la 09:38 La 15.12.2024 la 1:14, Denis2345 a spus: Salut poate cineva să mă ajute cu un sfat aș vrea să i măresc puterea puțin la un bashan 200 pe cardan și am un carburator pz28 cu un filtru de aer sport și aș vrea să îl înlocuiesc cu un pz30 cu un filtru de aer mai măricel puțin tot sport și aș vrea câteva păreri dacă este o idee ok sau să pot facă altceva Cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate