Sari la conținut

anvelope TL pe jante cu camera

XorX
 Share

Postări Recomandate

Salut,

cum zice si titlul, ar fi vreo restrictie sa nu pui anvelope TL in loc de TT atata vreme cat folosesti oricum camera?

De ce se mai chinuie producatorii sa faca unele dedicate TT?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pui anvelope TL pe roți (jante de fapt) TT atunci când nu găsești TT sau când dai comandă fără să fii atent. Te iubește mult cel de la vulcanizare când are de băgat camera, e fericire mare. Cel mai amuzant e când trebuie scoasă, iese greu.

Iar de făcut roată TL în loc de TT e cu schepsis, unora le iese, altora nu. Cât despre cameră, e motivul principal pentru care nu am luat Transalp in loc de V-strom. Ce e drept, în vreo 140.000 km pe două roți (din 2016) nu am făcut decât o pană, iar aia pe o uliță din zona mea (cui de 10 cm lungime). Am tot timpul un set Slime cu șnur și CO2, sper să nu-l folosesc niciodată.

Acum 1 oră, MotoS Garage a spus:

nu se chinuie sa faca tt degeaba, este vorba despre forma jantei, cele tt sunt facute ca sa stea camera intr-un anumit fel. in principiu gumele tl merg pe jantele tt, nu si invers. exista si exceptii, desigur dar sunt rare si e bataie prea mare de cap.

Subscriu și întăresc spusele, au mai venit și la mine unii să le fac conversia cu silicon și benzi, i-am refuzat ca să mă lipsesc de înjurături în viitor.

Link spre comentariu

3 hours ago, Lucian_M said:

Pui anvelope TL pe roți (jante de fapt) TT atunci când nu găsești TT sau când dai comandă fără să fii atent. Te iubește mult cel de la vulcanizare când are de băgat camera, e fericire mare. Cel mai amuzant e când trebuie scoasă, iese greu.

Iar de făcut roată TL în loc de TT e cu schepsis, unora le iese, altora nu. Cât despre cameră, e motivul principal pentru care nu am luat Transalp in loc de V-strom. Ce e drept, în vreo 140.000 km pe două roți (din 2016) nu am făcut decât o pană, iar aia pe o uliță din zona mea (cui de 10 cm lungime). Am tot timpul un set Slime cu șnur și CO2, sper să nu-l folosesc niciodată.

Subscriu și întăresc spusele, au mai venit și la mine unii să le fac conversia cu silicon și benzi, i-am refuzat ca să mă lipsesc de înjurături în viitor.

facuta cum trebuie nu te injura nimeni! bineinteles cu spitele tensionate corect si nu cu silicon de cacastoare...

Link spre comentariu