taxi1979 Postat Joi la 07:25 Share Postat Joi la 07:25 Salut, dragilor. Am si eu o problema. Vreau sa schimb bujiile la.o Honda Deauville 700 VA, an 2006 si habar nu am cum trebuie facut. Aveti idee de vreun service din Bucuresti care ma poate ajuta? Sau, daca prin comunitate e cineva care vrea sa ma ajute, contracost, dar fara sa fiu nevoit sa vand un rinichi, v as fi recunoscator. Multumesc. Ps. Poate unora li se va parea simplu, dar pt mine e mai complicat decat constructia unui avion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Joi la 08:24 Share Postat Joi la 08:24 Motorteam, strada Bolidului 8A. Este service Honda/Suzuki. Trebuie sa suni inainte ca sa te programezi (0723226173), iar daca nu te pricepi, probabil o sa-ti recomande si alte operatiuni/schimburi. Daca vrei mai aproape de tine, scrie unde stai, macar sectorul. Daca ai timp, mai bine ii rogi pe @ENEOS sau @Cavaleru, si iti fac ei treaba, contracost bineinteles dar la pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 12:25 Share Postat Joi la 12:25 Acum 4 ore, taxi1979 a spus: servive si intretinere curenta e locul potrivit pt acest topic am mutat topicul si te-am notat in caiet cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate