relufarcas Postat Ianuarie 21 Share Postat Ianuarie 21 Salutare tuturor, Va cer opinia privind ambielajul de MZ 250 ES. Știe cineva daca ambielajul de MZ 250 ETS, de 250 TS, de 250 ETZ poate fi folosit pe ES ? Multumesc anticipat pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Salut Relu, din câte știu eu ambielajul de ETZ e mai lung în partea de ambreaj, pentru ca se conectează și la turometru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Ianuarie 30 Autor Share Postat Ianuarie 30 La 25.01.2025 la 21:39, V-FOUR a spus: Salut Relu, din câte știu eu ambielajul de ETZ e mai lung în partea de ambreaj, pentru ca se conectează și la turometru Multumesc frumos pentru raspuns. O sa incerc sa reconditionez un ambielaj. Urari de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate