Sari la conținut

Link-uri redirectionare 3,5% din salariu

Postări Recomandate

Asa cum exista topicuri cu donatii in bani si donatii lucruri, cred ca un astfel de topic isi poate avea loc in aceasta sectiune a forumului. Asa macar, raman link-urile centralizate intr-un singur loc.

Aveti un link al unui ONG-u (acelasi pus de @Kristian pe acel topic de la sectiunea de motoveterani) care se ocupa cu copiii cu sindrom Down, iar persoana care se ocupa de el este motociclista cu cont aici pe forum (si multa modestie).

https://formular230.ro/soare-str8down

"Vă mulțumesc că sunteți alături de Alex și că ați redirecționat cei 3.5% din impozitul pe salarii și pensii către asociație, pentru 2 ani.

Deși formularul a fost bifat pentru doi ani, respectiv 2023 si 2024, în urma procesului greu din cadrul ANAF și a solicitării prin care ong-urile sunt obligate să trimită situația online, formularele originale rămân la sediul asociației și trebuiesc completate în fiecare an, chiar dacă s-a făcut selecția pentru 2 ani.

ASTĂZI ESTE CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIAȚA MEA! este ceea ce toți dorim. Și prin toate simțurile, simțim!
Să vorbești este ușor, însă nu este asa de ușor pentru un copil cu Sindrom Down.
Totul a început cu Alex, iar datorită lui Alex, pentru Alex și împreună cu Alex, putem să ajutăm și alți copii cu cerințe speciale să înțeleagă lumea noastră.
Alex are nevoie permanent de terapie, kinetoterapie, logopedie, sport și consiliere.
Faceți pentru că puteți!

VĂ MULȚUMESC!
Iuliana Soare
Președinte Asociația Soare Str8down

Scopul principal al Asociației SOARE STR8DOWN* îl constituie reprezentarea, sprijinirea și promovarea intereselor copiilor, tinerilor și persoanelor cu dizabilități și a celor aflate in situatii speciale, prin activități pentru îmbunătățirea continuă a calităților și aptitudinilor lor, pentru a fi capabili să își aleagă viitorul cel mai potrivit, să se adapteze și să se integreze eficient într-o societate dinamică, precum și dezvoltarea asumării și responsabilității față de ei și colectivitate.

Vă rog dacă puteți si vreți sa va implicați în acțiunea de conștientizare ce constă în împărtășirea oamenilor despre dreptul pe care il au, de a redistribui 3,5% din impozitul luat de stat fiecarui contribuabil, pensionar, etc.
Vă mulțumesc pentru sprijin și înțelegere!

Datele Asociației:
Asociatia Soare Str8down
Cont BCR RO97RNCB0069153381880001
CIF 36649425
Clinceni, Str. Intr. Privighetorii 7A, jud. Ilfov
Soare Iuliana

De asemenea, va voi tine la curent cu proiectele asociației, precum și cu multe oferte gratuite pentru sănătate și dezvoltare personală.
Solicitati sa beneficiati de o scanare Zyto gratuită, care genereaza un raport detaliat al stării dvs. de sănătate. Costul unei scanări este de 250 lei, iar dvs. beneficiați de gratuitate din partea asociației noastre.
De asemenea, contactati-ma pentru programare daca alegeti sa beneficiati de consiliere si terapie gratuita. Contribuabilii au gratuitate pentru 2 sedinte de consiliere, iar membrii familiei beneficiaza de 50% reducere. Toti banii din aceste servicii intra in contul asociatiei.   
Pe parcursul anului vom mai avea și alte oferte de care puteți beneficia, ca recunoștința noastră pentru alegerea asociației noastre, și implicit recunoștința copiilor cu sindrom Down, în principal, de copiii cu alte cerințe speciale, cât și pentru copiii orfani sau cu situație grea acasă, pentru care ajutăm prin terapii gratuite, materiale pentru școală, efectuăm donații de jucării, haine și orice le este de trebuință.
VĂ MULȚUMESC!
Iuliana Soare
Președinte Asociația Soare Str8down"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

KILOMETRI-DE-BINE.png

Transformă 3,5% din impozitul tău în kilometri de bine!

Știai că poți face o diferență fără să te coste nimic?

Statul îți ia oricum impozitul, dar TU poți decide unde ajunge o parte din el!

Redirecționând 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Motocicliștii Lugoj, ajuți la:

- Organizarea de campanii caritabile și umanitare;

- Susținerea evenimentelor pentru comunitatea locală;

- Promovarea siguranței pe două roți și a spiritului de întrajutorare.

E simplu, GRATUIT și durează doar 2 minute!

Completează formularul 230 din link-ul de mai jos, iar de restul ne ocupăm noi!

Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne și îți explicăm pas cu pas.

Fii parte din schimbare!

Redirectioneaza 3,5%

Pentru a vedea cateva din actiunile noastre, ne gasiti pe: Facebook sau Motociclistii Lugoj

Asfalt uscat!

Link spre comentariu

Băieți, dacă nu-i cu supărare și vreți să faceți un bine celor care luptă cu autismul la copii, am o colegă care a înființat o astfel de asociație pentru cei cu care viața a vrut să fie altfel. E colega mea, asociația e reală, cauza pentru care luptă este și ea reală. Nu vin cu cerșitul, am vorbit cu un admin și mi-a zis că pot posta aici. In caz că vreți să ajutați niște copii, am înțeles că există formular "blanc", se completează și se depune parcă la ANAF. Mulțumesc anticipat pentru gest! Adică vă mulțumește atât colega mea, Anca, dar vă mulțumesc și eu că ajutați niște copii!

IMG-20250220-WA0020.jpg

Screenshot_2025-02-20-21-10-20-671_com.whatsapp.jpg

Link spre comentariu

Acum 17 ore, apriliacluj a spus:

da, buna initiativa!!

Cred ca e mult mai corect asa si mai usor de gasit, pentru cei ce doresc sa posteze astfel de link-uri.

Link spre comentariu