Sari la conținut

Honda mtx 125 2t

Postări Recomandate

Salut, am o problema la o Honda MTX 125 2T am avut capacul de la chiuloasă puțin fisurat și îmi dădea tot antigelul pe acolo. Am fost să îl sudeze și pe exterior și pe interior, l-am montat și tot îmi curge antigel. Am căutat alt capac dar nu găsesc. De preferat vreau să îl repar dar nu știu ce metoda sa folosesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 16 ore, Rosca a spus:

De preferat vreau să îl repar dar nu știu ce metoda sa folosesc.

si care e intrebarea, ca nu mi-am dat seama

sau care e rostul topicului atunci?

Acum 16 ore, Rosca a spus:

...chiuloasă ....

CHIULASA !!!!

Link spre comentariu

E 2 timpi, ce capac?  Chiulasa e în sine un capac.

Nu știu ce sudură ar merge la deformările pe care le dau variațiile de temperatură.

Link spre comentariu

este 2t si da, are chiulasa si capac de chiulasa mtx-ul asta. si nu e singurul 2t cu solutia asta.

mai intai suna la o reprezentanta honda si roaga-i sa caute codul asta: 12301-KE1-010, daca nu gasesc nimic sa caute si fara liniute. nu le spune pentru ce e codul decat daca vrei sa inceapa sa iti dea sfaturi de semidocti submediocri. daca nu gasesti in rromalezia suna si la o reprezentanta dintr-o tara cu apa calda.

sudura in aluminiu este pretentioasa, in sensul ca aluminiul ala trebuie curatat ca la carte, nu cum fac majoritatea "sudorilor" care la randul lor sunt majoritar imbecili! iti pot spune cum se curata, ca sunt slabe sansele sa gasesti un sudor care sa respecte tot procedeul!

Editat de MotoS Garage
Link spre comentariu