Sari la conținut

Zeeho City Sport

Postări Recomandate

Salutare. Am achizționat jucăria din fotografii strict pentru deplasări urbane. Prețul este abordabil, mai ales dacă comparăm cu trotinete chiar mai pricopsite ca preț. Asta are ținută de motocicletă totuși.

Se poate conduce cu B-ul (este moped), are limitare la 45km/h, însă se vede că ar mai fi avut potențial. Pleacă destul de tare la semafor (mai repede ca mașinile), iar la filtrarea în blocaje nu are rival. La 100kg ale mele, pe modul sport trece ușor de 50km autonomie cu un plin. Încărcarea durează între 3 și 4h în funcție de cât de goală este. Are 70kg, se manevrează foarte ușor în curte și în spații cu probleme. Suspensiile sunt super.

Am zis să postez câteva info, poate mai sunt persoane care ar avea nevoie de info suplimentare.

IMG_3988.jpg

IMG_3989.jpg

IMG_3990.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar acum, mrrlr a spus:

Sa o folosesti cu drag fara probleme.

Ne poti da un link de unde ai cumparat-o?  Se poate inmatricula? Cine ofera garantie? Piese de schimb se gasesc sau cat dureaza sa fie livrate pe comanda? Franele cum sunt?

Mulțumesc.

De la ATV Rom. Tot ei oferă și garanție. Este făcută de CFMoto, garanția fiind de doi ani. La 15.000 lei am considerat că merită, acum să vedem testul timpului. Când am plecat de acolo, la primul semafor îmi păreau slabe frânele (ambele pe disc), dar apoi mi-am dat seama că sunt noi și de asta frânarea era așa de lungă. După ce am pus câteva frâne consider că sunt ok, ținând cont că maximul este 45km/h. După ce m-am obișnuit cu jucăria, merg în majoritatea timpului cu frânarea pe motorul electric, folosind mult mai puțin frânele față de un moto clasic. La partea de piese, cele mai "grele" financiar sunt în ordine: bateria, motorul și controlerul. Restul sunt abordabile. Nu am idee cât durează, dar din ce am văzut pe net, sunt vândute prin Europa, deci au probabil stocuri pe continent.

Un alt aspect de care am ținut cont a fost greutatea mică de 70kg și faptul că o poți căra cu o mașină adecvată și culcată - nu curge nimic din ea, se încarcă relativ ușor.

Se înmatriculează ca moped, la primărie.

Link spre comentariu

Chiar acum, mrrlr a spus:

Mulțumesc pentru răspunsuri. Le voi face si eu o vizita sa discut despre ea, singurul lucru care nu imi place este autonomia de doar 50km.

Da, am stat si eu mult sa ma gandesc, dar mi-am dat seama ca imi ajung 50km intr-o zi de oraș. Ideea este că cei 50km sunt reali iar eu la 100kg nu sunt chiar ușor și încă este răcorică afară. Mă aștept să ducă spre 55-60km când va fi mai cald. Dacă nu este pe modul Sport ține mai mult, dar....nu mai are așa farmec. O să încerc să merg pe ECO un plin, dar nu sunt sigur că o să am atâta înțelegere cu ea.

Link spre comentariu