cip11xx Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Salutare,poate cineva să-mi facă rost de cablu din poză? Mulțumesc anticipat! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Ce e, cablu de soc? Si pentru ce mobra si ce an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Scrie pentru ce îți trebuie: marcă, model, an fabricație, ca să nu dispară topicul. Ne-am trimis globurile de cristal la verificarea metrologică înainte de sărbători. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Acela e un prelungitor pentru surubul de amestec la carburator. Si eu am de gand, in timp, sa imi fabric unul, dar numai de fun, pentru ca merge KTM-ul si la munte si la mare si tot mult consuma. Unii il vand pe bani multi, altii le fac DIY. Un cablu de turometru lipit in capul surubului si prelungit pana unde se roteste, iar in capatul celalalt o rotita. Io-s mai destept, imi trebuie 2 si sa le si invart la fel :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate