Sari la conținut

Crash paduri / crash baruri

Postări Recomandate

Bună! Sunt pe cale să-mi cumpăr o motocicletă nouă. Pentru siguranța ei mă uit după crash paduri/ baruri / cageuri. Pe motocicleta anterioare am gasit bari, insa pe modelul asta nu gasesc, mam uitat pe Louis, Motomus etc. Interentul imi recomanda crash cage din USA. linkul: https://impaktechusa.com/products/crash-cage-kawasaki-ninja-500-2024-2025. intrebarea mea este daca merita suma de acolo, sau exista alte posibilitati, ca totusi o investitie de 2000 de lei ii o suma considerabila. Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 46 minute, Mark2006 a spus:

... ca totusi o investitie de 2000 de lei ii o suma considerabila.

Salut. In primul rand aunt 2300lei fara taxe de import, fara vame, tva uri, etc. Posibil sa se duca in 3000 cumpărate din state.

Pentru modelul tau cu atatea carene probabil firmele aftermarket scot mai multe crash pad uri, decat alte protectii.. 

Nu știu ce să îți raspund, dar fiind si mai nou modelul respectiv de motor, e cu atat mai complicat sa gasesti ceva bare de protecție. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Mark2006 a spus:

Bună! Sunt pe cale să-mi cumpăr o motocicletă nouă. Pentru siguranța ei mă uit după crash paduri/ baruri / cageuri. Pe motocicleta anterioare am gasit bari, insa pe modelul asta nu gasesc, mam uitat pe Louis, Motomus etc. Interentul imi recomanda crash cage din USA. linkul: https://impaktechusa.com/products/crash-cage-kawasaki-ninja-500-2024-2025. intrebarea mea este daca merita suma de acolo, sau exista alte posibilitati, ca totusi o investitie de 2000 de lei ii o suma considerabila. Va multumesc anticipat!

daca vorbim de ninja 500, nu vei gasi crashbar. Nu se face pentru aceasta moto. Iar crashcage ul ala e pentru stunt. NU as pune uzual asa ceva.

IN schimb gasesti crash pads, daca chiar vrei sa pui ceva. SI nu costa o avere.

google ninja 500 crashpads si gasesti , inclusiv facute e kawasaki.

Link spre comentariu