Kagemusha Postat Vineri la 17:12 Share Postat Vineri la 17:12 Cum spune titlul, se vinde stander/elevator marca Acerbis, potrivit pentru motociclete de motocross, off road sau dual sport. Cam așa arată: Câteva detalii: - construcție din oțel; - prevăzut cu amortizor hidraulic pentru revenire; - siguranță pentru a preveni revenirea accidentală; - înălțime minimă între 23.5-36cm; - înălțime maximă între 33-46cm; - partea superioară rotativă la 360 grade, pentru a permite lucrul facil la motocicletă; - greutate maximă suportată 139-160 kg, diferă de la site la site, eu l-am probat cu un CRF 300L și a făcut față excelent. Starea produsului este impecabilă, a fost folosit o singură dată când am dat jos roțile de pe capră pentru a schimba anvelopele. Pentru moment nu se află în țară, va fi disponibil începând cu vinerea viitoare, 6 iunie. Fără acte, ITP și RCA expirate, nu ofer fiscal. Prefer probă și ridicare personală în Măgurele - Ilfov sau București, nu trimit în țară decât cu plata în avans a transportului. Dacă cineva este interesat, se vinde pentru că în România am o altă magaoaie, pe care o folosesc și la Indian și nu are sens să-l păstrez și pe acesta. Prețul este 50% din cel mai mic preț pe care-l găsiți pe net pentru unul nou. Contact la 0722.640.268 telefon sau WhatsApp, dacă nu răspund imediat sun înapoi. Revin cu poze reale cu obiectul după ce-l aduc din Grecia unde este "cazat" pentru moment. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Salut, m-ar interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă O să te sun mai către prânz, sa vedem dacă ne înțelegem și cum ajunge eventual la Dezmir. Poate avem noroc și vine Iulian cu mașina pe la Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate