Sari la conținut

Stander/elevator Acerbis

Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

Cum spune titlul, se vinde stander/elevator marca Acerbis, potrivit pentru motociclete de motocross, off road sau dual sport.

Cam așa arată:

image.thumb.png.2c585f7baa914b6f023398e0b5cab28d.png

Câteva detalii:

- construcție din oțel;

- prevăzut cu amortizor hidraulic pentru revenire;

- siguranță pentru a preveni revenirea accidentală;

- înălțime minimă între 23.5-36cm;

- înălțime maximă între 33-46cm;

- partea superioară rotativă la 360 grade, pentru a permite lucrul facil la motocicletă;

- greutate maximă suportată 139-160 kg, diferă de la site la site, eu l-am probat cu un CRF 300L și a făcut față excelent.

Starea produsului este impecabilă, a fost folosit o singură dată când am dat jos roțile de pe capră pentru a schimba anvelopele.

Pentru moment nu se află în țară, va fi disponibil începând cu vinerea viitoare, 6 iunie.

Fără acte, ITP și RCA expirate, nu ofer fiscal.:P

Prefer probă și ridicare personală în Măgurele - Ilfov sau București, nu trimit în țară decât cu plata în avans a transportului.

Dacă cineva este interesat, se vinde pentru că în România am o altă magaoaie, pe care o folosesc și la Indian și nu are sens să-l păstrez și pe acesta.

Prețul este 50% din cel mai mic preț pe care-l găsiți pe net pentru unul nou.

Contact la 0722.640.268 telefon sau WhatsApp, dacă nu răspund imediat sun înapoi.

Revin cu poze reale cu obiectul după ce-l aduc din Grecia unde este "cazat" pentru moment.

Numai bine!:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri