adrian45 Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Motocicleta din 2014 in stare excelenta adusa din Olanda , are 41.000 km. Toate cele 3 pachete cu care echipeaza BMW modelele GS si toate optiunile posibile pentru 2014. Actele sunt din Olanda motocicleta nu este inmatriculata in Romania . Detin toate actele pentru inmatriculare . Cauciucuri si baterie foarte bune , nu necesita nici o investitie . Are inaltatoare de ghidon si scarite cu prize mai late . Cutia de viteze schimba excelent . Motorul are un up grade si trage extraordinar - puterea nu se stie cati cai are - Cine o probeaza o sa ramana cu gura cascata si cu un zambet larg - garantat . Se poate vedea si proba in Bucuresti 0722.331.330. 10.800 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 10 ore în urmă Moderatori Share Postat 10 ore în urmă Stiu pe cineva interesat,ii trimit linkul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Multumesc Am mers acum la spalatorie cu ea , am si un 1250 GS din 2024 si nu are nici o legatura cu puterea . Sunt curios ce putere are si ce moment dezvolta , pe modul road daca accelerezi brusc i-ti pleaca mainile din ghidon . Pe modul sport e fara cuvinte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 ore, adrian45 a spus: Multumesc Am mers acum la spalatorie cu ea , am si un 1250 GS din 2024 si nu are nici o legatura cu puterea . Sunt curios ce putere are si ce moment dezvolta , pe modul road daca accelerezi brusc i-ti pleaca mainile din ghidon . Pe modul sport e fara cuvinte . O fi un ktm undercover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate