gascoigne Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salut, Cei care ati facut RAR, v-au cerut chitanta platii pentru transportul mopedului pana la RAR? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salut, Nici vorba, atat le trebuia, muream cu ei de gat. Nu trebuie sa le dovedesti ca esti nevinovat, ci ei trebuie sa dovedeasca ca esti daca cumva li se pare ceva suspect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Multumesc. Oricum nu fac nimic ilegal, doar ma ajuta un prieten si nu o sa am factura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Si eu am procedat la fel, totul ok. M-am gandit ca ti-au cerut baietii de la RAR acte, de aici si reactia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 3 ore în urmă Moderatori Share Postat 3 ore în urmă Acum 37 minute, gascoigne a spus: Multumesc. Oricum nu fac nimic ilegal, doar ma ajuta un prieten si nu o sa am factura. Nu era mai simplu sa scoti numar rosu? De cate ori am avut de inmatriculat ceva moto adus de afara,am facut numar rosu. Asa,nici nu mai apelai la nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 22 minute, Kristian a spus: Nu era mai simplu sa scoti numar rosu? De cate ori am avut de inmatriculat ceva moto adus de afara,am facut numar rosu. Asa,nici nu mai apelai la nimeni. Nu stiam ca se pot scoate pentru 50cc, o sa studiez. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 2 ore în urmă Moderatori Share Postat 2 ore în urmă Pentru orice autovehicul ce poate circula legal pe drumul public dpdv constructiv,se pot scoate numar/numere rosii.Mai ales ca acum se da direct pe 90 de zile,nu de 3 ori pe 30 de zile. Nenumarate scutere am vazut in decursul vietii cu numere rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate