Sari la conținut

Pistol impact Panzer 1/2

Lucian_M
 Share

Postări Recomandate

Salutăm!

Nu-l dau de rău, chiar funcționează foarte bine, nu dezamăgește (pentru prețul lui- 330 lei pachetul, fix), era 251 în Dedeman, acumulatorul 177. Ambele au garanție. Desface fără probleme (cu tubulare de calitate, cele din pachet sunt nefolosite) prezoane auto, piulițe de la pinionul de atac, piulițe axe moto etc. L-am folosit responsabil, după cum se vede in poze (ulterior am văzut ce "bine" au ieșit). Are 380 Nm pe desfacere, două trepte pe strângere, iar la deșurubare are normal sau până simte că s-a slăbit. Motor brushless, corp mic. Nu recomand acumulator de 2 Ah, e slab. Se poate trimite prin easybox (facem calculul când primesc adresa) sau prin OLX (unde e listat). Se poate vedea și proba în Davideni, Neamț, ne putem auzi la 0745863277 sau pe pm, după preferințe.

De ce îl dau? Că am mai avut unul pe 12v (mai pentru "finețuri") și decât să stau cu două, le dau și vreau un model mai mic, mai puternic (și mai scump, depinde ce iese, oscilez între 3 branduri). Oricum, pentru banii ăștia, funcționează peste așteptări.

IMG_20250907_183404.jpg

IMG_20250907_183412.jpg

IMG_20250907_183422.jpg

IMG_20250907_183458.jpg

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

47 minutes ago, 3.14 said:

Il lauzi ?...sau pui si un pret  :blbl:

Scria si in anunt, ....

58 minutes ago, Lucian_M said:

Nu-l dau de rău, chiar funcționează foarte bine, nu dezamăgește (pentru prețul lui- 330 lei pachetul, fix), era 251 în Dedeman, acumulatorul 177.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri