Lucian_M Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Salutăm! Nu-l dau de rău, chiar funcționează foarte bine, nu dezamăgește (pentru prețul lui- 330 lei pachetul, fix), era 251 în Dedeman, acumulatorul 177. Ambele au garanție. Desface fără probleme (cu tubulare de calitate, cele din pachet sunt nefolosite) prezoane auto, piulițe de la pinionul de atac, piulițe axe moto etc. L-am folosit responsabil, după cum se vede in poze (ulterior am văzut ce "bine" au ieșit). Are 380 Nm pe desfacere, două trepte pe strângere, iar la deșurubare are normal sau până simte că s-a slăbit. Motor brushless, corp mic. Nu recomand acumulator de 2 Ah, e slab. Se poate trimite prin easybox (facem calculul când primesc adresa) sau prin OLX (unde e listat). Se poate vedea și proba în Davideni, Neamț, ne putem auzi la 0745863277 sau pe pm, după preferințe. De ce îl dau? Că am mai avut unul pe 12v (mai pentru "finețuri") și decât să stau cu două, le dau și vreau un model mai mic, mai puternic (și mai scump, depinde ce iese, oscilez între 3 branduri). Oricum, pentru banii ăștia, funcționează peste așteptări. Editat 4 ore în urmă de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Il lauzi ?...sau pui si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Ce vacă sunt, am uitat... 330 lei, se poate livra și prin OLX https://www.olx.ro/d/oferta/pistol-impact-1-2-panzer-IDjMFc0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 47 minutes ago, 3.14 said: Il lauzi ?...sau pui si un pret Scria si in anunt, .... 58 minutes ago, Lucian_M said: Nu-l dau de rău, chiar funcționează foarte bine, nu dezamăgește (pentru prețul lui- 330 lei pachetul, fix), era 251 în Dedeman, acumulatorul 177. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Am modificat ulterior, e greșeala mea, omul mi-a atras atenția. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate