Sari la conținut

CF 800 MT-X 2025

Postări Recomandate

Salve ! 

Am deschis acest topic , pt ca m-am procopsit cu acest agregat.

Il am de cateva zile si sunt foarte incantat de el ...dar ...ca exista un dar , intampin si cateva  problemute cu el 

La ralanti , dupa cca 1-2 min , se opreste , sau parca merge intr-un piston .La o simpla acceleratie , isi revine .....dar  o ia de la capat .

A doua problema ....este prea inalta pt mine .......exista ceva lower kit pt ea ?..ca eu nu am gasit .

A 3-a problema : cum se fac up-date-urile pt ea ?...la 450 stiu ....aici este altceva .

Accesoriile sunt extrem de scumpe ....mai face cineva prin Buc modificari la sa ?

Ma face cineva prin buc sau judetele limitrofe crash-bar sau ceva de gen ?

Multzam fain pt orice info. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt prima si a 3-a problema verifica si tu cu dealerul tau. are service, ai garantie, easy fix

pt problema 2, invata sa stai cu un singur picior jos, talpa complet ancorata pe asfalt si aia e, esti gucci. Kiturile de coborare pot afecta ciclistica, plus de ce mai iei moto inalta daca vrei sa ii scazi garda la sol?  Invata-te cu un singur picior jos, moto sprijinita pe pulpa piciorului care e jos si aia e.

Eu sunt strumf si am calarit TDM 850, TDM 900, 1200gs, 990adv fara probleme

Link spre comentariu

Acum 1 oră, 3.14 a spus:

Salve ! 

Am deschis acest topic , pt ca m-am procopsit cu acest agregat.

Il am de cateva zile si sunt foarte incantat de el ...dar ...ca exista un dar , intampin si cateva  problemute cu el 

La ralanti , dupa cca 1-2 min , se opreste , sau parca merge intr-un piston .La o simpla acceleratie , isi revine .....dar  o ia de la capat .

A doua problema ....este prea inalta pt mine .......exista ceva lower kit pt ea ?..ca eu nu am gasit .

A 3-a problema : cum se fac up-date-urile pt ea ?...la 450 stiu ....aici este altceva .

Accesoriile sunt extrem de scumpe ....mai face cineva prin Buc modificari la sa ?

Ma face cineva prin buc sau judetele limitrofe crash-bar sau ceva de gen ?

Multzam fain pt orice info. 

1. Are cumva cilinder deactivation? Nu stiu dar daca are asta e motivul, din ce in ce mai multe moto moderne au mizeria asta de functie :(

2. Ce a zis @Cavaleru

Link spre comentariu