lucisb Postat ieri la 21:21 Share Postat ieri la 21:21 Interesați de tura la Capul Nord in 2026 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 8 ore, lucisb a spus: Interesați de tura la Capul Nord in 2026 ? Remake dupa 10 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 9 ore, lucisb a spus: Interesați de tura la Capul Nord in 2026 ? Salutări, planurile mele sunt făcute pentru aceeași destinație dar în 2027. Programul pt 2026 nu-mi permite. Daca mergi la anul, te rog lasă aici impresiile. Orice sfat este binevenit. Sărbători fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 ore, MirceaB a spus: Salutări, planurile mele sunt făcute pentru aceeași destinație dar în 2027. Programul pt 2026 nu-mi permite. Daca mergi la anul, te rog lasă aici impresiile. Orice sfat este binevenit. Sărbători fericite. daca americanii iau groenlanda …. nordkapp intra la rusi si vei avea nevoie de viza in 2028 hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate