halalaie_ovari_norbert Postat Duminică la 18:38 Share Postat Duminică la 18:38 Salutare! Vreau doar sa va prezint o scurta nebunie de-a mea cu motocicleta ( contextul e interesant ) Am mers total 600 km de la Teius ( AB ) pana Vatra Dornei si retur pentru 2 kg de hribi. Tura a meritat , zacusca a iesit buna cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Duminică la 21:18 Share Postat Duminică la 21:18 Fain, in ce perioada a fost ? Oct. banuiesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Duminică la 21:43 Share Postat Duminică la 21:43 In aceeasi perioada cand a fost se gaseau de cules ghebe - foarte bune pentru zacusca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Duminică la 22:00 Autor Share Postat Duminică la 22:00 Acum 41 minute, DIU 46 a spus: Fain, in ce perioada a fost ? Oct. banuiesc ! 18 sept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Duminică la 23:46 Share Postat Duminică la 23:46 Acum 5 ore, halalaie_ovari_norbert a spus: Salutare! Vreau doar sa va prezint o scurta nebunie de-a mea cu motocicleta ( contextul e interesant ) Am mers total 600 km de la Teius ( AB ) pana Vatra Dornei si retur pentru 2 kg de hribi. Tura a meritat , zacusca a iesit buna cu ei Scopul scuză mijloacele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat ieri la 08:45 Share Postat ieri la 08:45 Acum 8 ore, pierrotlefou a spus: Scopul scuză mijloacele! Saracu'om ...la alungat femeia de acasa sa caute ciuperci... Dar pt.o zacusca buna a meritat sacrificiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 20 ore, halalaie_ovari_norbert a spus: 18 sept Destul de devreme, de obicei prin oct. apar bine asta depinde mult de zona, precipitatii si scaderea temperaturii. Acum 9 ore, ALEX-Guzzista a spus: Saracu'om ...la alungat femeia de acasa sa caute ciuperci... Dar pt.o zacusca buna a meritat sacrificiul. Uni din noi, mai combinam utilul cu placutul, citeodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Ala e raspunsul corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 14 ore, DIU 46 a spus: Uni din noi, mai combinam utilul cu placutul, citeodata. Ce am zis eu,a fost la caterica,sa tot fi alungat de acasa in asa mod... Am mai fost si eu gonit de acasa in acelasi mod.."daca ei chef de plimbare,nu te duci sa imi iei un bidon de sare de la Salina Slanic" Eu ce pot sa zic....ma sacrific,m-as fi dus si la Salina Turda dar stau prost cu timpul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate