AlinPopolan Postat Sâmbătă la 18:42 Share Postat Sâmbătă la 18:42 (editat) Salutare tuturor, Am si eu o intrebare: Sunt proaspat posesor de Honda CRF 300L si suspensia cu care vine din fabrica este extrem de moale, bine si eu am 96 Kg. A inlocuit cineva arcurile la acest model si cu ce fel de arcuri au fost inlocuite. Multumesc ! Editat Sâmbătă la 18:44 de AlinPopolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Sâmbătă la 19:19 Share Postat Sâmbătă la 19:19 google is your friend: crf 300l suspension upgrade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Sâmbătă la 22:33 Share Postat Sâmbătă la 22:33 Acum 3 ore, AlinPopolan a spus: Salutare tuturor, Am si eu o intrebare: Sunt proaspat posesor de Honda CRF 300L si suspensia cu care vine din fabrica este extrem de moale, bine si eu am 96 Kg. A inlocuit cineva arcurile la acest model si cu ce fel de arcuri au fost inlocuite. Multumesc ! Salut Se gasesc pe internet kituri complete pentru schimbarea arcurilor din cartus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Salut ! Incearca sa faci un 500-1000km cu cea stock sa iti faci o parere mai clara. Eu am teslescopul spate de la K-tech, motocicleta a fost cumparata direct cu el montat deci nu m-am dat cu telescopul stock, dar mi se pare cam tare. Vreau sa imi retapitez saua poate mai creste putin conformtul. Am primit si arcul de la k-tech pentru furca fata, dar nici macar nu am fost curios sa il incerc. Eu am undeva la 105kg. Daca ajungi prin timisoara dupa 1 martie ti-o pot imprumuta sa vezi cum ti se pare. O zi faina ! Editat 3 ore în urmă de florin46p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, florin46p a spus: Salut ! Incearca sa faci un 500-1000km cu cea stock sa iti faci o parere mai clara. Eu am teslescopul spate de la K-tech, motocicleta a fost cumparata direct cu el montat deci nu m-am dat cu telescopul stock, dar mi se pare cam tare. Vreau sa imi retapitez saua poate mai creste putin conformtul. Am primit si arcul de la k-tech pentru furca fata, dar nici macar nu am fost curios sa il incerc. Eu am undeva la 105kg. Daca ajungi prin timisoara dupa 1 martie ti-o pot imprumuta sa vezi cum ti se pare. O zi faina ! Pai daca ai k tech, ala i foarte smecher. Vezi ca i si reglabil, si reglajul de preload se face prima data pentru SAG corect-pe greutatea ta, iar apoi faci rebound dampening si compression daca ai. Am dat o pe romgleza dar asa gasesti termenii pe net, si iti explica ce cum. Daca ai arcuri progresive sau liniare si pentru furca, eu le-as monta imediat, ca motoreta vine din fabrica extrem de soft pe suspensii-barca. legat de sa, SEAT CONCEPTS. Poti si modifica, dar rezultatele sunt asa si asa..... La 14.02.2026 la 20:42, AlinPopolan a spus: Salutare tuturor, Am si eu o intrebare: Sunt proaspat posesor de Honda CRF 300L si suspensia cu care vine din fabrica este extrem de moale, bine si eu am 96 Kg. A inlocuit cineva arcurile la acest model si cu ce fel de arcuri au fost inlocuite. Multumesc ! dupa buget: kit de modificare arcuri plus ulei furca, sau cartuse complete furca, si separat amortizor spate nou. Amortizor spate, fie cu robinet ,fie fara, ai mai multi producatori. Si se echipeaza ideal pe greutatea ta. Hyperpro, k-tech, yss, etc Bani sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate