Cosmin Nit Postat ieri la 17:32 Share Postat ieri la 17:32 - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat ieri la 20:46 Share Postat ieri la 20:46 Vrei sa o cumperi sau deja e luata ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Nit Postat 20 ore în urmă Autor Share Postat 20 ore în urmă E luata deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 3 ore, Cosmin Nit a spus: E luata deja Sa o stapanesti sanatos ! Atunci ce ai vrut sa ne intrebi ? Sau ai vrut sa ne o prezinti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 16 ore în urmă Moderatori Share Postat 16 ore în urmă Acum 13 ore, Cosmin Nit a spus: - Bine ai venit in comunitatea moto. Cred ca meritam o mica poveste cum ti-ai cumparat acest model de motocicleta si chiar niste poze cel putin,daca nu si o filmare. Din titlul topicului si din postarea asta,nu stiu ce se poate intelege concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă 13 hours ago, Cosmin Nit said: - + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 13 ore, Cosmin Nit a spus: - Mie imi place culoarea foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 13 ore, Cosmin Nit a spus: E luata deja fara poze nu te credem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 ore, Keyser Söze a spus: Mie imi place culoarea foarte mult. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate