pierrotlefou Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Antifurt U bicicleta Decathlon B'TWIN D920 L ART3 - folosit de 2 ori (cateva urme pe invelisul cauciucat). Grad de protectie ART 3 (nivel maxim Gold, 9/10). Avand in vedere gradul de protectie si lungimea, eu zic ca se preteaza la scuter/moto. Vine cu 3 chei de rezerva. Articolul se afla in Bucuresti, trimit si in tara prin curier rapid. Contact prin MP (raspund rapid). Pret 200 RON (negociabil). DETALII TEHNICE Cablu de secţiune tubulară din oţel cementat, cu rezistenţă superioară. Asigură rezistenţă optimă la tăierea cu cleştele, ferăstrăul, ciocanul. Înveliș "rubber" (subțire), pentru a proteja vopseaua. Mărime interioară cablu în partea cea mai lungă: 27,3 cm (suficient pentru atașarea unei biciclete electrice cu baterie integrată sau două biciclete). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Fara suparare, pe Decathon e redus la 140 RON. https://www.decathlon.ro/p/antifurt-bicicleta-u-d-920-l-art3/_/R-p-340326 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 6 minute, dunechild a spus: Fara suparare, pe Decathon e redus la 140 RON. i-ai stricat mojo! Dacă îi mai citai și 48 de pareri de 1 * îi stricai zenul definitiv! Hugo | Franța | 15.01.2026 Cumpărător verificat Utilizat din 3 - 6 luni 1/5 NU CUMPĂRAȚI - 2 FURTURI DE BICICLETE Această lacăt este greu și dă impresia de robustețe, dar, în realitate, poate fi deschis de hoți. Pe baza experienței mele, nu recomand absolut deloc acest produs pentru fixarea unei biciclete, mai ales într-un mediu urban precum Parisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă hai ca nu-i chiar asa de rau... are rating de 4.1 din 5, la un total de 350 de opinii Acum 14 minute, Proxi a spus: ....., în realitate, poate fi deschis de hoți. ..... in realitate, orice poate fi deschis de hoti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: hai ca nu-i chiar asa de rau... are rating de 4.1 din 5, la un total de 350 de opinii in realitate, orice poate fi deschis de hoti..... Lacătele e pentru uameni cinstitz... 1 oră în urmă, Proxi a spus: i-ai stricat mojo! Dacă îi mai citai și 48 de pareri de 1 * îi stricai zenul definitiv! Hugo | Franța | 15.01.2026 Cumpărător verificat Utilizat din 3 - 6 luni 1/5 NU CUMPĂRAȚI - 2 FURTURI DE BICICLETE Această lacăt este greu și dă impresia de robustețe, dar, în realitate, poate fi deschis de hoți. Pe baza experienței mele, nu recomand absolut deloc acest produs pentru fixarea unei biciclete, mai ales într-un mediu urban precum Parisul. Măcar să apucăm noi să parcăm pă Şampelize... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă "Cititorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor". Cand l-am cumparat, am platit pretul corect. Asa ca sunt deschis la negociere. Daca gasiti direct de la furnizor, nu e cu suparare. P.S. Merci pentru "sus cu el". P.P.S. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate