Ribo Postat ieri la 10:17 Share Postat ieri la 10:17 Salut, Vand un cauciuc spate nou - metzler roadtec02 190/55 deoarece sta degeaba. L-am cumparat dupa ce am facut o pana care dupa vulcanizare inca scotea aer, dar s-a vulcanizat peste o zi singura in garaj :))))))). Asa ca scot cauciucul la vanzare pentru a nu trece timpul peste el. DOT 01/2025 , cumparat de la anvelopemoto. Pret 900 lei , predare personala Bucuresti . Contact PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 13:26 Share Postat ieri la 13:26 METZELER ti-am editat titlul, si normal, te-am notat in caiet...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Salut! Ai mai folosit acest model? Daca da, cum este ca aderenta si manevrabilitate? Cam cati km ai scos sau crezi ca duce spatele si pe ce tip de motocicleta l-ai folosit. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 7 ore, Alex28 a spus: Salut! Ai mai folosit acest model? Daca da, cum este ca aderenta si manevrabilitate? Cam cati km ai scos sau crezi ca duce spatele si pe ce tip de motocicleta l-ai folosit. Multumesc! Iti raspund eu. Roadtec este concurent cu Pilot road. SI este acolo, se bate ca aderenta, comportament pe ud, ba chiar este o idee mai rezistent-ceva mai dur un pic, si nici nu i asa sensibil la orice -nu se inteapa atat de usor ca un pilot road-le-am avut pe amandoua in mai multe variante, pe mai multe moto. Pilot road zici ca e magnet la facut pana :)) Recomand anvelopa, daca vrei una sport touring, de cursa lunga. Si recomand sa iei perechea la fel....sa fie set. Bafta. Editat 1 oră în urmă de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate