Sari la conținut

Vand cauciuc Metzeler RoadTec 02 190/55/17

Postări Recomandate

Salut, 

Vand un cauciuc spate nou -  metzler roadtec02 190/55 deoarece sta degeaba.

L-am cumparat dupa ce am facut o pana care dupa vulcanizare inca scotea aer, dar s-a vulcanizat peste o zi singura in garaj :))))))).

Asa ca scot cauciucul la vanzare pentru a nu trece timpul peste el.

DOT 01/2025 , cumparat de la anvelopemoto.

Pret 900 lei , predare personala Bucuresti .

Contact PM 

image.thumb.png.ff72fe19d8ab7bd9ba9735534a0dc365.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• apriliacluj changed the title to Vand cauciuc Metzeler RoadTec 02 190/55/17

Salut! Ai mai folosit acest model? Daca da, cum este ca aderenta si manevrabilitate? Cam cati km ai scos sau crezi ca duce spatele si pe ce tip de motocicleta l-ai folosit. Multumesc!

Link spre comentariu

Acum 7 ore, Alex28 a spus:

Salut! Ai mai folosit acest model? Daca da, cum este ca aderenta si manevrabilitate? Cam cati km ai scos sau crezi ca duce spatele si pe ce tip de motocicleta l-ai folosit. Multumesc!

Iti raspund eu. Roadtec este concurent cu Pilot road. SI este acolo, se bate ca aderenta, comportament pe ud, ba chiar este o idee mai rezistent-ceva mai dur un pic, si nici nu i asa sensibil la orice -nu se inteapa atat de usor ca un pilot road-le-am avut pe amandoua in mai multe variante, pe mai multe moto. Pilot road zici ca e magnet la facut pana :))

Recomand anvelopa, daca vrei una sport touring, de cursa lunga. Si recomand sa iei perechea la fel....sa fie set. 

Bafta.

Editat de Adrian M.
Link spre comentariu

On 4/29/2026 at 9:45 AM, Alex28 said:

Salut asa cum zice si Adrian, e cot la cot cu PR. Eu o consider mai buna decat PR si mai aderenta. Am avut o multe sezoane pe k1200s, de cand era roadtec01 hvm . Merge sa te dai tare cu ea si merge si pe ploaie in caz ca faci touring. Ca si durabilitate m am dus si 8-10k depinde cat de mult vrei sa tragi de ele, eu dupa ce se patratesc nu prea mai merg cu ele ca ma enerveaza

On 4/28/2026 at 4:26 PM, apriliacluj said:

METZELER

ti-am editat titlul, si normal, te-am notat in caiet......

Multumesc, dau eu berea

Link spre comentariu

Multumesc amandurora! Am vrut sa cumpar un set dar am inteles ca stau prost la longevitate, imi era  frica ca nici 10.000 km nu scot cu spatele. Iar eu fac cam 12-13k pe an si plec in ture lungi. Am pus un set de PR6  dar nu sunt impresionat, macar ma duce vreo 15.000 km spatele din ce am inteles. Inainte am avut Roadsmart 4 care erau mult mai aderente, motocicleta se inclina mai usor dar spatele se ducea in 10k.

Link spre comentariu

adica si aderenta maxima si durabilitate de 15k km?? 

not gonna happen!

asta e ca si zicala cu, si cu pwula in cwur si cu sufletu-n rai :) :)

Acum 4 ore, Ribo a spus:

.... roadtec......

durabilitate m am dus si 8-10k .....

cu Sportec mai mult de 5-6k km nu am reusit sa ma duc never

deci un 8-10k pt Roadtec e decent, dpmdv!

+1

Link spre comentariu