Kagemusha Postat Marți la 16:23 Share Postat Marți la 16:23 Bună seara! Așa cum spune titlul, vând anvelope all seasons Hankook iON ST AS 185/55 R16. 4 (patru) bucăți, rulaj zero kilometri, stare perfectă. DOT 2425, marcaj M+S. Anvelopele au fost date jos de pe mașină în showroom, nu au fost rulate. Se pot vedea în Măgurele, Ilfov. Trimit în țară gratuit prin curier, cu plata în avans a mărfii. Contact la 0722.640.268. Preț 900 lei negociabil în limita bunului simț. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 13:44 Share Postat Miercuri la 13:44 puteai sa faci o poza si din fata sa vedem designul profilului hai, spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 13:47 Share Postat Miercuri la 13:47 cineva si-a luat EV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Miercuri la 19:43 Share Postat Miercuri la 19:43 Salut Daca postarea era pusa ma devreme le luam - intre timp am luat un set all season de la Pirelli Calumea - pretul este unul destul de bun Spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 06:15 Share Postat Joi la 06:15 asa ceva? ca dpmdv asta pe zapada eu nu l-as folosi...., nu stiu cum mama dracului au pus fulgul de zapada pe un profil de asta pt primavara-toamna, ploaie o fi OK, dar pe zapada?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Joi la 06:29 Share Postat Joi la 06:29 Acum 13 minute, apriliacluj a spus: asa ceva? ca dpmdv asta pe zapada eu nu l-as folosi...., nu stiu cum mama dracului au pus fulgul de zapada pe un profil de asta pt primavara-toamna, ploaie o fi OK, dar pe zapada?????? Merge fara probleme si in zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă On 4/29/2026 at 4:44 PM, apriliacluj said: puteai sa faci o poza si din fata sa vedem designul profilului Este exact ca în poza pusă de @sprike. On 4/29/2026 at 10:43 PM, sprike said: Spor la vanzare Mulțumesc! On 4/30/2026 at 9:15 AM, apriliacluj said: ca dpmdv asta pe zapada eu nu l-as folosi...., nu stiu cum mama dracului au pus fulgul de zapada pe un profil de asta Sunt anvelope "eficiente energetic", cu rezistență mică la rulare. On 4/30/2026 at 9:15 AM, apriliacluj said: nu stiu cum mama dracului au pus fulgul de zapada pe un profil de asta La sala de sport unde merg eu, toată iarna (inclusiv pe zăpadă, au venit doi băieți cu anvelope de vară. Unul cu Mercedes C și celălalt cu Range Rover Sport... Depinde pe unde mergi și, mai ales, cum. Off topic, în urmă cu aproape 20 ani i-am cumpărat soției o Honda CR-V. Ghici, ce? Putea să meargă cu ea pe zăpadă mare, dar nu găsea loc de parcare în București (din cauza acumulării de zăpadă), așa că, după câteva experiențe de genul ăsta, când ningea serios lăsa mașina acasă. Iar după câțiva ani am vândut-o și i-am cumpărat o Mazda 3 (între timp a ajuns și aia la Octavian, @TETEA aici pe forum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate