batranulvirago Postat ieri la 20:11 Share Postat ieri la 20:11 Salutări și respecte peste respecte! Am schimbat mobra, renunțând cu greu la prima mea motocicleta Virago XV500 Așa cum spune și titlul, am trecut la Honda VT750 ACE Câteva caracteristici: An 2000 Km 29.000 Cromul fura ochii Vă salut și abia așteptam să ne dăm o tură prin Târgoviște sau împrejurimi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Sa om stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Sa o calaresti sanatos. Arata bine in poze,daca km sunt reali ar trebui sa si mearga bine,dupa o revizie generala. Banuiesc ca e pe carburație,ar trebui facuta o curatare si sincronizare ,ca la km astia mai mult ca sigur e cam statuta,dar ai grija daca te duci pe la vreun mecanic sa i faci schimburile sa nu isi bage mainile prin carburatoare, daca nu stie si mai ales daca nu are scule. Ar merge puse niste coburi laterale si un parbriz daca vrei sa o scoti la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranulvirago Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă 4 minutes ago, ALEX-Guzzista said: Ar merge puse niste coburi laterale si un parbriz daca vrei sa o scoti la drum lung. Încă nu am găsit un parbriz care sa îmi placă. Îți mulțumesc pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, batranulvirago a spus: Încă nu am găsit un parbriz care sa îmi placă. Îți mulțumesc pentru sfaturi! Uita te si pe Aliexpres,Temu…etc Sunt ele chinezesti dar sa stii ca unele chiar sunt ok. Daca comanzi sa fii atent ce comanzi,ca eu am comandat gresit si am ramas cu el,un parbtiz mic,de-abia acopera ceasurile de bord…. De pe Louis sunt frumoase si calitate dar e cam scump transportul… Ulei si pt.moto si pt.auto eu mi-am luat de Aici foarte bun la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate