batranulvirago Postat Luni la 20:11 Share Postat Luni la 20:11 Salutări și respecte peste respecte! Am schimbat mobra, renunțând cu greu la prima mea motocicleta Virago XV500 Așa cum spune și titlul, am trecut la Honda VT750 ACE Câteva caracteristici: An 2000 Km 29.000 Cromul fura ochii Vă salut și abia așteptam să ne dăm o tură prin Târgoviște sau împrejurimi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Marți la 13:21 Share Postat Marți la 13:21 Sa om stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Marți la 18:57 Share Postat Marți la 18:57 Sa o calaresti sanatos. Arata bine in poze,daca km sunt reali ar trebui sa si mearga bine,dupa o revizie generala. Banuiesc ca e pe carburație,ar trebui facuta o curatare si sincronizare ,ca la km astia mai mult ca sigur e cam statuta,dar ai grija daca te duci pe la vreun mecanic sa i faci schimburile sa nu isi bage mainile prin carburatoare, daca nu stie si mai ales daca nu are scule. Ar merge puse niste coburi laterale si un parbriz daca vrei sa o scoti la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranulvirago Postat Marți la 19:03 Autor Share Postat Marți la 19:03 4 minutes ago, ALEX-Guzzista said: Ar merge puse niste coburi laterale si un parbriz daca vrei sa o scoti la drum lung. Încă nu am găsit un parbriz care sa îmi placă. Îți mulțumesc pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Marți la 19:12 Share Postat Marți la 19:12 Acum 1 minut, batranulvirago a spus: Încă nu am găsit un parbriz care sa îmi placă. Îți mulțumesc pentru sfaturi! Uita te si pe Aliexpres,Temu…etc Sunt ele chinezesti dar sa stii ca unele chiar sunt ok. Daca comanzi sa fii atent ce comanzi,ca eu am comandat gresit si am ramas cu el,un parbtiz mic,de-abia acopera ceasurile de bord…. De pe Louis sunt frumoase si calitate dar e cam scump transportul… Ulei si pt.moto si pt.auto eu mi-am luat de Aici foarte bun la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat ieri la 06:09 Share Postat ieri la 06:09 (editat) 10 hours ago, ALEX-Guzzista said: De pe Louis sunt frumoase si calitate dar e cam scump transportul… Ca info: Daca comanzi la Louis peste 149EUR, transportul e gratis. Editat ieri la 06:09 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă (editat) Acum 5 ore, emilian_rks a spus: Ca info: Daca comanzi la Louis peste 149EUR, transportul e gratis. Acu vreo doi ani cand am luat eu mai multe,parca nu era gratis la peste 150 €….. Ca am luat impreuna cu cineva,lejer peste 200 Euro si stiu ca am platit transportul ! Nu ne mai considera nemtii ca fiind lumea a-3-a…. Editat 18 ore în urmă de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Cred ca e recent, ca eu am facut o comanda in Noiembrie 2025, de vreo ~170E si nu aparea pret la transport, asa ca am sapat si am vazut ca e gratis peste 149E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate