bursyllac Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Salut. Am o serie de piese de echipament de protectie de care nu mai am nevoie, in diferite stari de uzura. Localitate: Bucuresti, Sector 6. Predare personala. Modalitate de contact: aici, sau in PM. Pantaloni enduro Klim Mojave In The Boot, marimea 32. Semne de uzura si ceva zone decolorate, dar fara rupturi, gauri. Capse si fermoare functionale. Pret: 200 lei . . . Pantaloni enduro Leatt Ride Kit 3.5, marimea XL. Purtati foarte putin, dar din pacate cu o cazatura in genunchi - singurul defect. Pret: 150 de lei. . . Geaca moto de dama, IXS, cu mesada termica. Marimea DXL, cred. Pret: 50 de lei. . . Genunchiere Leatt Dual Axis L/XL. Elasticele sunt cam intinse. Fara pret. Daca cineva are nevoie le poate lua. . Rucsac de hidratare Rockrider cu semne de uzura. Fara pouch-ul pentru apa - oricum se recomanda luat un pouch nou din Decathlon. Din nou, fara pret, daca cineva crede ca il poate valorifica, daca nu, asta e. . ————————— Rucsacul si genunchierele au fost adjudecate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate