bursyllac Posted May 14 Share Posted May 14 Salut. Am o serie de piese de echipament de protectie de care nu mai am nevoie, in diferite stari de uzura. Localitate: Bucuresti, Sector 6. Predare personala. Modalitate de contact: aici, sau in PM. Pantaloni enduro Klim Mojave In The Boot, marimea 32. Semne de uzura si ceva zone decolorate, dar fara rupturi, gauri. Capse si fermoare functionale. Pret: 200 lei . . . Pantaloni enduro Leatt Ride Kit 3.5, marimea XL. Purtati foarte putin, dar din pacate cu o cazatura in genunchi - singurul defect. Pret: 150 de lei. . . Geaca moto de dama, IXS, cu mesada termica. Marimea DXL, cred. Pret: 50 de lei. . . Genunchiere Leatt Dual Axis L/XL. Elasticele sunt cam intinse. Fara pret. Daca cineva are nevoie le poate lua. . Rucsac de hidratare Rockrider cu semne de uzura. Fara pouch-ul pentru apa - oricum se recomanda luat un pouch nou din Decathlon. Din nou, fara pret, daca cineva crede ca il poate valorifica, daca nu, asta e. . ————————— Rucsacul si genunchierele au fost adjudecate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribo Posted May 22 Share Posted May 22 penibili leatt-urile ca si calitate, am si eu o pereche de noua a crapat la cusaturi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bursyllac Posted May 24 Author Share Posted May 24 On 5/22/2026 at 2:07 PM, Ribo said: penibili leatt-urile ca si calitate experienta mea cu Leatt e diferita. genunchierele de mai sus le-am cumparat in 2017 si de-atunci modelul asta a fost adoptat de multi cunoscuti de-ai mei, foarte multumiti de ele. mai am o casca Leatt Adventure de care sunt destul de multumit, mai ales ca a fost prima iteratie din gama de Adventure. de pantalonii de mai sus nu pot zice mare lucru pentru ca nu i-am purtat. i-am luat de la @Ruginel si m-am hotarat sa ii dau mai departe, ca incep sa strang cam multe chestii prin casa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribo Posted May 27 Share Posted May 27 eu cu pantalonii am avut probleme, s-au rupt la cusaturi dupa 2 purtari, gen au cedat pe langa cusaturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts