antonio.abravanel Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă (editat) Salut! Mi-am cumparat recent un moped de 49cc kymco super 9 care in actele lui originale din germania scrie ca prinde maxim 25 kmh si as vrea sa stiu daca la rar cand o sa vreau sa-i iau civ-ul romanesc o sa-i verifice viteza deoarece acesta prinde 60 kmh si poate mai mult si eu nu as vrea sa mi-l treaca ca prinde peste 45kmh si nici ca prinde 45kmh fiindca daca nu prinde 25kmh atunci o sa am nevoie permis si eu nu am niciun tip de permis.Si ca paranteza eu sunt din Bucuresti si nu stiu daca au alta aparatura cu care pot testa viteza lui la RAR la Grivita. Editat 11 ore în urmă de antonio.abravanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 4 ore în urmă Moderatori Share Postat 4 ore în urmă Salut. Te rog sa-ti completezi datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Salutări, cred că primul lucru care trebuie sa te îngrijoreze, este modul cum te exprimi in scris. Pentru a obține răspunsuri pertinente și la obiect, tu trebuie sa fi cel care pune întrebarea in cel mai corect mod. Cred că asta este cea mai mare problema a ta in momentul de față și nu faptul că vrei sa fentezi legea mai mult sau mai puțin. Înțelegi că trebuie să poți pune pe hârtie doua sau trei fraze inteligibile, in cazul in care ai de dat declarație pe la poliție? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Of, nu din nou! 6 hours ago, antonio.abravanel said: as vrea sa stiu daca la rar cand o sa vreau sa-i iau civ-ul romanesc o sa-i verifice viteza Nu, nu-i verifica nimeni "viteza". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 1 minut, MirceaB a spus: Salutări, cred că primul lucru care trebuie sa te îngrijoreze, este modul cum te exprimi in scris. Pentru a obține răspunsuri pertinente și la obiect, tu trebuie sa fi cel care pune întrebarea in cel mai corect mod. Cred că asta este cea mai mare problema a ta in momentul de față și nu faptul că vrei sa fentezi legea mai mult sau mai puțin. Înțelegi că trebuie să poți pune pe hârtie doua sau trei fraze inteligibile, in cazul in care ai de dat declarație pe la poliție? Mi-ai luat cuvintele din maus, Mircea. Si-s tot mai multi de la o zi la alta, cu tot felul de rachete de genul scuterului asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, MirceaB a spus: tu trebuie sa fi cel care pune întrebarea in cel mai corect mod. Acolo ar fi fost "tu trebuie să fii cel care....". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Asa este. Corecta remarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate