Lup69 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Am vizionat un material video, linkul il gasiti imediat mai jos....cumva are sens ce sustine autorul, dar care e viziunea voastra? Nu ma astept sa ii dati dreptate sau nu, fiecare este liber sa inteleaga ce doreste, oricum parerile difera in functie de gusturi, varsta, experienta in "campul muncii", etc. Bineinteles ca se vor ivi destui care sa mai spuna/scrie si off-topic, dar este normal si acceptabil pana la un punct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr. Pink Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Reclama mascata mi se pare ce a facut aici. In ceea ce priveste viitorul? Ne uitam generatia Alfa (cei dupa 2013) si generatia Z (finalul ei 14 - 16 ani) si vei vedea ca nu prea sunt interesati de masini, motociclete sau alte forme de transport. Doar trotinete si alea inchiriate din aplicatie si aia e, nu-si bat capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Nici nu e mascata e pe fata, zice la 3:55 ca videoul e sponsorizat de compania respectiva, de care nici nu auzise inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Da, reclama pe fata a fost motivul/ocazia sa trateze subiectul ... observ ca pana acum doar despre reclama s-a scris...dar intrebarea a ramas fara raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr. Pink Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Păi eu am răspuns..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate