Bigfoot Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Observ ca anuntul meu a fost sters si nu inteleg de ce, dar ma rog. Hai sa mai incercam 1x. Casca a fost cumparata in 05.2025 si a fost folosita undeva la 5000km. Are o zgarietura mica pe vizor. Interiorul a fost spalat, dupa spalare casca nu a mai fost folosita. Marimea este XL 61cm. Predarea se face personal in Bucuresti sau Ilfov. Cine este interesat poate sa imi scrie mesaj in privat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, Bigfoot a spus: Observ ca anuntul meu a fost sters si nu inteleg de ce, Ca era incomplet/ neconform Si totusi, ai fost rugat sa-ti completezi anuntul cu detaliile lipsa, (nu a fost sters automat), dar tu dupa mai multe zile in care ai vizitat Forumul, ai ignorat. Dar ma rog, si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 40 minute în urmă Share Postat 40 minute în urmă La pretul asta o iau eu! Unde o pot ridica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat 31 minute în urmă Autor Share Postat 31 minute în urmă Acum 27 minute, apriliacluj a spus: Ca era incomplet/ neconform Si totusi, ai fost rugat sa-ti completezi anuntul cu detaliile lipsa, (nu a fost sters automat), dar tu dupa mai multe zile in care ai vizitat Forumul, ai ignorat. Dar ma rog, si eu Nu era neconform ca nu am pus numarul de telefon. Inclusiv pe olx publi24 lajumate ai optiunea de a nu pune nr de telefon si de a primi un mesaj pe platforma pe care ai pus anuntul. Nu trebuie sa pui un numar de telefon. Acum 9 minute, The Flying Dutchman a spus: La pretul asta o iau eu! Unde o pot ridica? 1400ron. Imi cer scuze de data asta nu am pus pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 14 minute în urmă Share Postat 14 minute în urmă Acum 13 minute, Bigfoot a spus: Nu era neconform ca nu am pus numarul de telefon. Inclusiv pe olx publi24 lajumate ai optiunea de a nu pune nr de telefon si de a primi un mesaj pe platforma pe care ai pus anuntul. Nu trebuie sa pui un numar de telefon. Pe celalalt anunt nu era trecut metoda de contact!! (nici macar "contact aici sau PM) DECI ERA NECONFORM!! Eu prin metoda de contact inteleg nr de telefon. Oricum, se va revizui aceasta lacuna, sa nu mai fie discutii!! DE ALTE PLATFORME AICI NU VORBIM!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate