gabitzu_mobristu Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 cum fac sa sterg o poza ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Februarie 5, 2012 Autor Share Postat Februarie 5, 2012 intri in My settings - Manage Attachments - bifezi poza cu pricina si dai delete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_virago Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) Ranca 18.03.2012 Editat Martie 19, 2012 de alin_virago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 In lipsa de pofta de munca am zis sa dam o fuga cu motoarele...a iesit frumos pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Mai, voi ma enervati. Prima data se posteaza la "plimbari", poate mai vrea vreun ciucamete sa mearga, dupa care se posteaza pozele. Ieri m-am plimbat prin zona de unul singur. Ia luati de aici: 0723.366.475, si poate nu ma sunati cand plecati! Poate sunt liber si pot merge si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 totul a fost foarte spontan. Atat de spontan ca ne-am dat seama pe baraj ca aveam sedinte si planuri foarte importante pentru seara aia. Am notat numarul de tel...de acum in colo sa te astepti sa te deranjez cand scot mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 Cu Alin la Valah Motor Party - Targoviste 12 mai 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_virago Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Cateva poze de la Gilau - Transilvania Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 3, 2012 Autor Share Postat Iunie 3, 2012 Moto Sapiens 1-3iun 2012: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) . Editat Iunie 4, 2012 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Acum, daca am trecut si la doo roti nemotorizate, am prins curaj si am inceput sa fac drumuri din ce in ce mai lungi (dar sunt rupt de oase ). Iata pe unde am umblat azi cu bicicleta: Batraneii erau tare simpatici. Aveau un First Bike de 100 cm3 si au colindat cu el toata tara. Cred ca am stat vreo doua ore de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Acum, daca am trecut si la doo roti nemotorizate, am prins curaj si am inceput sa fac drumuri din ce in ce mai lungi (dar sunt rupt de oase ). Iata pe unde am umblat azi cu bicicleta: Batraneii erau tare simpatici. Aveau un First Bike de 100 cm3 si au colindat cu el toata tara. Cred ca am stat vreo doua ore de vorba. colonele, aici ar fi sectiunea :poze moto. ai o singura poza care sa contina o motorizata pe doo roti. restu e of topic. ,ca sa fii on topic posteaza aici : /index.php?/topic/204827-motociclistu-biciclist/page__st__1840 urmeaza sa punem si poze cu doorole si poze cu tricicleta si poze cu cercu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 urmeaza sa punem si poze cu doorole si poze cu tricicleta si poze cu cercu Domnu e servit! Deocamdata poze doar cu tricicleta. Cele cu cercul urmeaza sa vina. La cat e de "aglomerat" forumul asta pe Arges, mai conteaza pe unde postam poze?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Cateva poze cu comunista mea...ma refer la motor nu la nevasta...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AG86BRS Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Cateva de anul trecut ... Budeasa, Dedulesti, Zamfiresti - cimitir ca era umbra, Bradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate