CobraArt Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Intr-un final putem face si noi galerie foto 125-cc Eu sunt Cristi din Ploiesti, am 17 ani si A1 din Octombrie 2005 Se ne vedem cu bine la prima intrunire Motorul meu Honda CBR 125R Poza nu este recenta o sa pun o poza mai recenta dupa ce imi iau motocicleta de la service Eu sunt cel din stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 (editat) eu si cu iubita mea..separati... eu eram castigatorul unui meci,mandru de banii primiti aici eu.. Editat Martie 11, 2006 de puya123123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 (editat) eu si cu iubita mea..separati... eu eram castigatorul unui meci,mandru de banii primiti aici eu.. In poza din mijloc ne arati brandu ma ? Sau ca ai bani , manelist.... .....glumeam...sper ca nu esti 1 Question, se face referinta doar la motoare de 125 sau si scutere, sau daca imi pun saracia mea incepeti sa radeti ? Editat Martie 11, 2006 de Ghostface Ridah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Salut Sunt Horatiu tot din Ploiesti si cu A1 din octombrie 2004. Motoru meu e o aprilia rs 125 cu multe imbunatatiri(carburator de 34mm,toba giannelli(nu se vede in poze),pinioane de demaraj,set motor nou nout,powervalve si multe alte prostii care nu imi vin acum in cap). Si cateva poze ca m-am laudat destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 In poza din mijloc ne arati brandu ma ? Sau ca ai bani , manelist.... .....glumeam...sper ca nu esti 1 Question, se face referinta doar la motoare de 125 sau si scutere, sau daca imi pun saracia mea incepeti sa radeti ? Aici nu se face nici un fel de discriminare (daca pot zice astfel) Asteptam si poze din partea ta eu si cu iubita mea..separati... eu eram castigatorul unui meci,mandru de banii primiti aici eu.. Puya, ti ai gasit pe cineva inalt? (prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 io ma numesc andrei si sunt din ploiesti! ma simt ca la o emisiune de matrimoniale io sunt cel din poza si cu scuteru meu...nu e mult dar e al meu!!!! beton scuteru`..intradevar nu e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 (editat) Pai atunci, ete-l si pe al meu, e ala din spate fazeru e al unui preten. A 2-a o bagai ca imi place sa ma vad pe motoru ala, i luv it Editat Martie 11, 2006 de Ghostface Ridah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 inca nu am gasit ceva inalt..nu pot sa il mai scot pe ala cu shapca din postu meu ...e un blestem tot eu peste tot ..muahahah si motoru seman cu bivolaru?macar putin asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 (editat) hai ma ca nu se prinde lumea ca nu esti tu, semeni acum cu el ... atentie se face curatenie..... Editat Martie 11, 2006 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 salut andrei is my name si sunt din ploiesti uitati o poza cu scuteru meu.....nu e mult dar e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 salut andrei is my name si sunt din ploiesti uitati o poza cu scuteru meu.....nu e mult dar e al meu Se pare ca Andrei are probleme cu internetul o sa pun eu o poza cu el maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_RS125 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Ashtia is Biker`ii adevarati din TIMISOARA !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 Ashtia is Biker`ii adevarati din TIMISOARA !!!!!!!!! Bine ai venit Frumos Rs-ul si mai ales Derbi-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 si sa bag si eu cateva poze cu CeBeRica mea....ca ma cam mandresc cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 derbi ie za best ca deh....shade acilea langa mine (revin si eu cu prietenii stiu de ce:P) acum...........si tu pow intr'adevar ai cu ce sa te mandresti....dar ai si un lucru de care ar trebui sa-ti fie rushinicaa...sper ca stii la ce ma refer... si acum legat de puya....mi-am adus aminte care-i faza cu persoanele inalte...norocu' meu ca-s mica =)) yo prezentarea mi-o fac cand oi avea motor si curaj sa dau de carnet, nu? ca mi-e o frica de examen...in special sala....de ma ia dreaq P.S.: ma nervozeaza motociclismu' asta ca nu-mi mai baga smile'urile..x( ...asa ca..yahoo mess ruuullllzzzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Am avut si eu un Tuareg de 125 Poate dau si de niste poze Oricum pt 125 mergea f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 derbi ie za best ca deh....shade acilea langa mine (revin si eu cu prietenii stiu de ce:P) acum...........si tu pow intr'adevar ai cu ce sa te mandresti....dar ai si un lucru de care ar trebui sa-ti fie rushinicaa...sper ca stii la ce ma refer... si acum legat de puya....mi-am adus aminte care-i faza cu persoanele inalte...norocu' meu ca-s mica =)) yo prezentarea mi-o fac cand oi avea motor si curaj sa dau de carnet, nu? ca mi-e o frica de examen...in special sala....de ma ia dreaq P.S.: ma nervozeaza motociclismu' asta ca nu-mi mai baga smile'urile..x( ...asa ca..yahoo mess ruuullllzzzzzz Imi place derbi-ul ala dar pacat ca nu am mai fost de mult sa il vizitez dar lasa ca vine ea vremea frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 TINERI SI DISPERATI. Nu aveti in cap decat liniutze,trageri,ala l-a facut pe ala,prepareuri,etc.Stati dreaqu linistiti si vedeti-va de A1-ul vostru pana prindeti experienta. Dorinta de afirmare va domina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 TINERI SI DISPERATI. Nu aveti in cap decat liniutze,trageri,ala l-a facut pe ala,prepareuri,etc.Stati dreaqu linistiti si vedeti-va de A1-ul vostru pana prindeti experienta. Dorinta de afirmare va domina. Cata dreptate ai.... BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 TINERI SI DISPERATI. Nu aveti in cap decat liniutze,trageri,ala l-a facut pe ala,prepareuri,etc.Stati dreaqu linistiti si vedeti-va de A1-ul vostru pana prindeti experienta. Dorinta de afirmare va domina. CE E RAU IN ASTA?? ai vorbit ca un pensionar revoltat pe tineret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 TINERI SI DISPERATI. Nu aveti in cap decat liniutze,trageri,ala l-a facut pe ala,prepareuri,etc.Stati dreaqu linistiti si vedeti-va de A1-ul vostru pana prindeti experienta. Dorinta de afirmare va domina. Omule, daca nu ne cunosti pe noi (cel putin pe mine) stai calm si obtine sa arunci asemenea vorbe daca vrei sa vorbesti, vorbesti dar nu la modul "in general" Se pare ca majoritatea, sau cel putin tu ai uitat de unde ai plecat asa ca aminteste ti si tu la dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 de acord cu cobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 CE E RAU IN ASTA?? ai vorbit ca un pensionar revoltat pe tineret a vorbit ca un pensionar ce E iarta-ne seniorule pt c suntem,si vrb cu cobra....NU MAI VRB IN NUMELE ALTORA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 acuma nu are rost sa ne certam intre noi,e ca si o cearta intre choppere si viteziste sau asa....tineri,batrani ...tot motociclisti suntem... ..daca nu va place de mine,nu mergeti cu mine si gata...mie de exemplu nu`mi place de cobra si daia nu merg cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 te-a inchis cobra si gata paule cand vi pe la corbeanca sa ne dam???? ca sti...eu nu am carnet si mi-e tarsheala sa vin in buc apropo...sti unde e corbeanca???/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate